Tekniker til vedligeholdelsesafdeling

Frederikssund

Hvad venter dig?

Vi er en førende fødevareproduktionsvirksomhed midt i en spændende transformationsproces, hvor vi bygger en ny, topmoderne fabrik. Vores mål er at sikre effektiv drift og levere produkter af høj kvalitet til vores kunder over hele verden. Da en af vores nuværende teknikere har valgt at fratræde for at nyde sit otium, søger vi en engageret og dygtig tekniker til at erstatte ham.

Med reference til Maintenance Manager bliver du en del af et godt, sammentømret team af dygtige og engagerede teknikere i en større vedligeholdelsesafdeling, som dækker 2 fabrikker; en væskefabrik og en tappe-fabrik. Denne stilling servicerer væske-fabrikken, hvor vi producerer koncentratet til alle vores produkter globalt.

Teknisk support og løbende vedligehold

Det primære ansvarsområde er teknisk support til vores væskefabrik. Fabrikken består hovedsageligt af procesanlæg med rør, ventiler, tanke og et stort processtyringsanlæg. Jobbet består i reparation og løbende vedligehold på både mekaniske og automatiske komponenter og anlæg, dog med en overvægt af mekanik.

Der vil blive arrangeret træning i anlæggene via de erfarne nuværende teknikere. Forløbet aftales afhængig af ønsker og behov fra den nye og de nuværende teknikere.

Stillingen vi søger at besætte, er til fast daghold. Vores produktion foregår i hverdagene, hvilket vil sige, at du som udgangspunkt kan holde fri i weekender og på helligdage. Dog kan over-/ekstraarbejde forekomme ved spidsbelastningsperioder eller i andre særtilfælde.

For at få succes i rollen….

… har du først og fremmest en relevant håndværksteknisk baggrund, som eksempelvis automatiktekniker, smed, maskinarbejder, industritekniker, etc. Lige så vigtigt er det, at du er ansvarsbevidst, positiv og samarbejdsorienteret. Derudover er det et succeskriterie, at du holder af og er vant til at arbejde selvstændigt med en opgave, samtidig med at du kan indgå i et team.

Erfaring fra tilsvarende stilling med produktionsanlæg er at foretrække.

Det er et krav, at du kan begå dig på dansk. Engelske sprogkundskaber er en fordel.

Der lægges vægt på evnen til at samarbejde i en ofte travl hverdag, samt til at etablere gode relationer til kollegerne i såvel egen afdeling som produktionen. Det forventes også at du kan bidrage til et sikkert arbejdsmiljø og fungere i en fødevareproduktion, hvor kvalitet og fødevaresikkerhed er i højsædet.

Vi tilbyder mere end et job

Vi tilbyder en stilling, der byder på spændende udfordringer i et team, hvor ansvarlighed og godt samarbejde er nøgleord. Vi har en uformel omgangstone i et travlt, men positivt arbejdsmiljø, hvor vi gerne vil hinanden.

Derudover tilbyder vi en kultur, der er international og vækstsøgende, foruden et væld af personalegoder, som tæller bl.a. kantineordning med mulighed for take-away, fri afbenyttelse af on-site fitness- og spinningfaciliteter, tennisbane, pensionsordning med sundhedssikring, samt en aktiv personaleforening.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederikssund