Rekrutteringsfirma

Projektchef – NCC Infrastructure DK, Fjernvarmeprojekter - Gentofte

Gentofte

Få yderligere info om stillingen
  • Brænder du for at motivere og lede mennesker?
  • Kan du koordinere mellem alle parter af et bygge- og anlægsprojekt og sikre, at alle udfører deres arbejde til punkt og prikke?
  • Vil du præge fremtidens fjernvarmeprojekter?

Kleven & Partners søger for NCC

Du vil stå i spidsen for store fjernvarmeprojekter

Det går godt for NCC, og du har nu muligheden for at sætte dit fingeraftryk på en spændende stilling som projektchef. Du vil blive en del af Forsyning & Anlæg, som er en forsynings- og anlægsafdeling i Infrastructure DK. Afdelingen beskæftiger sig med alle former for forsyningsarbejder, herunder bl.a. vand- og afløbsprojekter, fjernvarmeprojekter, LAR- og klimaarbejde, vejgenopretningsprojekter samt kabelprojekter m.v.

Du får ansvaret for produktionen

Du får rollen som den overordnet ansvarlige for projektets gennemførelse, herunder at levere de ønskede resultater ift. kundetilfredshed, arbejdsmiljø, tidsfrister og indtjening.

Dit ansvar

  • Personaleledelse, herunder være en synlig og tilgængelig leder, udfordre og coache medarbejdere, sikre at de rette kompetencer er til stede på projektet og selv sikre ansættelse af de rette kompetencer til dit team
  • Bidrage til lean og optimeringsprocesser på projektet og i afdelingen
  • Sikre en tæt økonomistyring og, at projektet holder sig indenfor budget
  • Udarbejde og styre tids- og ressourceplaner
  • Udføre grundig afrapportering til den øvrige ledelse
  • Koordinere med samtlige aktører i projektet, herunder bygherre, tilsyn, underentreprenører og leverandører
  • Sikre en gnidningsfri daglig produktion, løse eventuelle udfordringer og håndtere kontraktuelle forhold i dialog med bygherre, rådgivere, myndigheder mv.

Du vil referere til afdelingschef, Diana Rezai.

Erfaring med ledelse af fjernvarmeprojekter

Afdelingen vægter i høj grad kemi og personlighed – men for at kunne matche jobbets ansvar og kompleksitet forestiller vi os, at du har erfaring fra en lignende stilling og ved, hvordan grundlæggende projektstyring fungerer i dagligdagen.

Du er således en erfaren leder med en solid teknisk baggrund. Vi forventer, at du kommer med høj faglighed, dokumenterede resultater og har et stort drive.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er en stærk kommunikator
  • er målstyret og resultatorienteret
  • har et mindset, der siger ”sikkerhed før alt andet”
  • har gennemslagskraft til at skabe forandring gennem din ledelse
  • er kommerciel og har en god forretningsforståelse
  • tager ansvar for egen ledelsesudvikling i samarbejde med din leder

Frihed under ansvar i en flad organisation

Du bliver projektchef i en virksomhed med høj anciennitet, som også ligger helt i top på trivselsmålinger.Du bliver en del af et fantastisk team af unge såvel som erfarne projektfolk, der glæder sig til at tage imod dig.

Der er god stemning i afdelingen, da god ledelse har høj prioritet. Arbejdskulturen lægger op til at mødes på kryds og tværs, og der er et stærkt sammenhold i afdelingen.

NCC tilbyder

Du kan se frem til at få et stort netværk, gode betingelser og med plads til initiativer i et uformelt arbejdsmiljø. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet - både personligt og fagligt.

Du bliver en del af en dynamisk forretning, hvor dagene er forskellige, og man aldrig kan være 100% sikker på, hvad de bringer. Vi går op i at have det sjovt, når vi går på arbejde, og vi tror på, at vi når længst med det gode samarbejde, så stemningen er god, og trivslen er høj.

Du kan stole på, at afdelingen vil gøre alt for at hjælpe dig godt i gang, og derudover vil du blive tilknyttet NCC Infrastructures mentorordning som del af din onboarding.

Om arbejdskulturen fortæller afdelingschef, Diana Rezai:

”Vi har oparbejdet en arbejdskultur, hvor inddragelse, ejerskab og frihed under ansvar er nøgleord. Vi tilbyder en stærk organisation med faglige kompetencer i særklasse og en arbejdsplads med en uformel tone, hvor der hersker god energi og dynamik samt masser af humor. Vi hjælper og understøtter hinanden i en travl hverdag med mange bolde i luften”.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Nicoline Lauridsen på tlf. 53 58 20 18.

Er du interesseret i stillingen, så send gerne din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater, da den skal besættes snarest muligt.

Om NCC

NCC er en af de største bygge- og anlægsvirksomheder i Norden. Vores forretning omfatter bygge- og infrastrukturprojekter, asfalt og råstofudvinding samt udvikling af erhvervsejendomme. I 2022 havde NCC en omsætning på ca. 54 milliarder SEK og 12.500 ansatte. Vi arbejder på nogle af branchens mest interessante og komplekse projekter. Vi er passionerede om at styre alle aspekter af bygge- og anlægsprocessen i tæt samarbejde med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er et stort puslespil med mange brikker, der jævnligt ændrer form i realtid. Det indebærer store budgetter, stort ansvar og spændende udfordringer sammen med de bedste folk i branchen. Udstyret med viden som vores vigtigste værktøj får vi tingene til at ske - hver eneste dag.

Du kan læse mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Få yderligere info og kontakt på Kleven & Partners Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.09.2024
  • Øvrige
  • Gentofte