Elevplads: Mød Sanistål

Elev - Hele Danmark

Sanistål er den værdiskabende sourcingpartner til industrien og byggeriet. Vores kunder er fundamentet for alt, hvad vi gør, og vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Derfor investerer vi i at forstå vores kunders forretning og udfordringer og i at udvikle vores relation til dem. Med vores kunder i centrum udvikler vi løbende innovative og digitale løsninger, ligesom vores produktsortiment er komplet og af høj kvalitet. Dette bidrager til at øge vores kunders lønsomhed og få succes. Det skal være nemt og effektivt at handle med Sanistål, så vi stiller altid med det stærkeste hold, så vores kunder er sikret den bedste løsning – hver gang.
Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor vi har fokus på sammenhold, trivsel og karrieremuligheder. Vi har mere end 35 elever ansat på tværs af afdelinger. De arbejder inden for salg, butik, indkøb, administration og IT. Halvdelen af vores elever er voksenelever over 25 år.
Vi har en flad organisation med en uformel omgangstone og en åben ledelsesstil. Vi er på over 25 lokationer i hele landet og samarbejder på digitale platforme.
Du får en praktisk erhvervsuddannelse med fri i weekenderne. Efter to år afslutter du uddannelsen med en skriftlig fagprøve, som skal forsvares ved en mundtlig eksamen. Vores elever fra hele landet går samlet på ét hold. Der er fokus på teambuilding, personlig udvikling og spændende fællesaktiviteter. Derudover skal du igennem ti undervisningsmoduler af fem dages varighed, hvor et af modulerne er en studietur i udlandet.
I dit CV skal du skrive dine kontaktinformationer, uddannelse, erhvervserfaring og IT-kompetencer.
I din ansøgning skal du fortælle os, hvorfor du gerne vil arbejde hos os, og fortælle os noget om dig selv, dine fritidsjob og interesser.
Husk på, vi forventer ikke, at du ved en masse om fx vores produkter, at stå i butik eller være på kontor. Men vi satser på de kandidater der gerne vil lære, har gå på mod og bidrager til et positivt fællesskab på arbejdspladsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige