Rekrutteringsfirma

KONSTRUKTIONSLEDER

Hinnerup

Udviklingsprojekter og opgavestyring


Med reference til COO får du ansvaret for konstruktionsafdelingen og ledelsen af afdelingens tre medarbejdere. Afdelingen beskæftiger sig med teknisk tegning i forbindelse med udvikling og konstruktion af carporte, overdækningsløsninger m.v. til private samt boligselskaber, institutioner og erhvervskunder i hele landet samt i Nordtyskland. I tæt samarbejde med sælgere, produktionen og montagen prioriterer du opgaverne. I udarbejder salgstegninger, produktionsteknisk klargøring; styklister, tegningsdokumentation m.v. samt datablade. Du får herudover ansvaret for statisk beregning der finder sted i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Konstruktør, gerne med håndværksmæssig baggrund


Du har formentlig uddannet håndværker og har siden suppleret med en uddannelse som ingeniør, maskintekniker, produktionsteknologi eller lignende og du er rutineret bruger af 3D-CAD-programmer, gerne Solid Works og PDM. Har du erfaring med design i galvaniseret stål og styrkeberegning er det en fordel men ikke en betingelse.

Du har ledererfaring, samt lysten og evnen til at prioritere, træffe beslutninger og motivere og du kan lide at skabe resultater i et tæt samarbejde med andre. Du har overblik og befinder dig lige så godt med kreative udviklingsopgaver som med tilpasning og dokumentation af standardløsninger og du arbejder struktureret og kvalitetsbevidst med et godt øje for detaljen. Produktudvikling samt ændringer af design bliver en opgave, som konstruktionen løser i samarbejde med interessenter i organisationen.

Sprogligt kommunikerer du ubesværet på dansk og engelsk og gerne tysk.

Du tilbydes


…en spændende ledelsesopgave med gode personlige udviklingsmuligheder, hvor du har stor indflydelse på videreudvikling af virksomhedens produktsortiment. Virksomheden er ejer-ledet og har en klar vækstambition. Kulturen er uformel og præget af entreprenørånd, godt humør og gejst. Gagepakken aftales individuelt.

Lyngsøe A/S udvikler, producerer, markedsfører og monterer designede carporte og andre overdækninger i galvaniseret stål. Virksomheden er markedsleder, beskæftiger ca. 35 medarbejdere og er beliggende i Søften ved Århus og har herudover en salgsafdeling i Tyskland. Læs mere på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hinnerup