Studentermedhjælper til Kontrol – Pengeoverførsler

Studiejob - Højbjerg

Kunne du tænke dig at koble din teoretiske viden på praktiske opgaver og få foden indenfor i Danmarks største styrelse - Skattestyrelsen? Vi søger en studentermedhjælper, der vil være med til at understøtte indsatsen mod Hvidvask, og som ønsker et studiejob, der bidrager til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave.

Kontrol – Pengeoverførsler
Du bliver en del af en enhed, der arbejder med samfundsbeskyttende opgaver, herunder monitorering af risikoområder indenfor hvidvask i samfundet. Vores opgaver har til formål at bidrage til den samlede indsats mod hvidvask, og vi arbejder primært med analyser og kontroller indenfor nye såvel som kendte pengeoverførsels- og hvidvaskmetoder.

Du vil i enheden opleve et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. Vi praktiserer en stor grad af medindflydelse i relation til prioritering og planlægning af egne arbejdsopgaver. Vi tilstræber desuden, at du vil få afvekslende opgaver, så du fagligt udvikles i hverdagen, og at du bliver en del af fællesskabet på arbejdspladsen.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • Klargøre kontrolsager, der skal -sendes til Skattestyrelsens straffesagsenheder
  • Bistå med bearbejdning af data, fx konvertering af filer til Excel eller udarbejdelse af talmæssige opgørelser som del af sagsbehandlingen af kontrolsager
  • Bistå vores projektkoordinatorer med blandt andet udarbejdelse af statistik og rapporter
  • Løse forefaldende opgaver inden for rammen af den offentlige forvaltning, fx bistand med aktindsigter efter forvaltningsloven og aktering på kontrolsager.

Du vil få en grundig introduktion til diverse systemer, procedurer og arbejdsgange samt sidemandsoplæring og dygtige kollegaer at sparre med.

Center for Hvidvask i Skattestyrelsen
Vores enhed er en del af Center for Hvidvask i fagområdet Særlig Kontrol. Fagområdet Særlig Kontrol har til formål at bekæmpe den systematiske organiserede svig og hvidvask, der foregår i samfundet, med forskellige indsatser. I Center for Hvidvask arbejdes der med indsatser for at imødegå hvidvask i samfundet, bl.a. med behandling af oplysninger fra politiet, oplysninger indhentet via tilladelser fra Skatterådet, Toldstyrelsen m.fl.

Vi tilbyder

  • En spændende og afvekslende hverdag med alsidige opgaver og med mulighed for ansvar
  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kollegaer
  • En fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til dit studieliv
  • Et job med mange kontaktflader i en stor forvaltning.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse på 5.-7. semester som fx professionsbachelor i SKAT, stud.jur., stud.merc.aud., stud.merc.jur. eller lignende og gerne vil supplere teorien med et relevant studiejob. Derudover vil gode IT-færdigheder være et plus.

Du er som person pligtopfyldende, systematisk og omhyggelig. Du skal kunne håndtere at have flere åbentstående opgaver uden at miste overblikket. Du skal brænde for at være en del af noget større og for at være med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave.

Det er vigtigt for os, at du har et godt humør, at du har god talmæssig og juridisk forståelse, og at du som holdspiller går op i en fælles resultatskabelse.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV, eksamensbevis og andre relevante dokumenter via linket ”Søg stillingen” senest torsdag den 30. maj 2024. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Bo Krarup på telefon 72 37 10 19.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23.

Din gennemsnitlige ugentlige arbejdstid vil være 15 timer. Arbejdstiden er fleksibel inden for normal kontortid, og der vil være mulighed for at tage individuelle hensyn ved eksamen.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og eventuelt referencer.

Tiltrædelse den 15. august 2024 eller efter aftale.

Arbejdsstedet er Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Højbjerg
  • Torsdag den 30. maj 2024