Studentermedhjælper til KGL+ på Det Kongelige Teater

Studiejob - København K

Du vil komme til at være en del af Det Kongelige Teaters udviklingsafdeling, der arbejder målrettet med at gøre teatret mere tilgængeligt. Afdelingen arbejder på tværs af hele teateret og planlægger aktiviteter i både Operaen, Skuespilhuset, Gamle Scene og Ofelia Plads og ude i landet. Vi søger en studentermedhjælper til teamet som har fokus på målgruppen børn.

Dine opgaver

Du vil skulle bistå med både administrativ og praktisk opgaveløsning samt med afvikling af afdelingens aktivitetstyper. De administrative og praktiske opgaver har karakter af fx oprydning, koordinering og registrering, Der må desuden forventes en vis skriftlighed i relation til teatrets forskellige interne som eksterne samarbejdspartnere.

Dine faglige kompetencer

  • Du er studerende på en videregående/relevant uddannelse med fokus på kultur, events eller lign.
  • Du er struktureret og ansvarsbevidst
  • Du er ordensmenneske og har et godt overblik
  • Du er selvstændig, vedholdende og har mod på at lære


Dine personlige kompetencer

Vi vil vægte, at du som os er socialt anlagt, har et smittende humør og er let ved at blive begejstret. Du er nysgerrig på mennesker, kunst og kultur, og du evner at kombinere denne nysgerrighed med dine faglige kompetencer.

Afdelingen

Du vil blive en del af en kulturinstitution med mange forskellige faggrupper, der bobler af lige dele kreativitet og faglig stolthed. Du vil møde en uformel samarbejdsform, et engageret fagligt miljø, hvor gensidig kollegial sparring og refleksion indgår som et vigtigt redskab til at gøre os klogere på det, vi gør.

Stillingen er tidsbegrænset og løber fra 6. august 2024 til 20. december 2024. Stillingen er berammet til 10 timer ugentligt, og der aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Der vil være fleksibilitet i forhold til hvornår du kan lægge dine timer, så det passer med din undervisning.

Spørgsmål til stillingen rettes til Gunna Winterberg på [email protected]

Ansøgning:

Søg stillingen ved at klikke på ’Søg stillingen’ til højre i annoncen senest 20. juni 2024.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Det Kongelige Teater på kglteater.dk.

Med venlig hilsen
Det Kongelige Teater

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 06.06.2024
  • Øvrige
  • København K
  • Torsdag den 20. juni 2024