Vikarstilling: Servicedesigner med kvalitativ værktøjskasse i orden (barselsvikariat)

Vikar - København N

Er du passioneret omkring at forstå brugernes behov og skabe meningsfulde oplevelser gennem servicedesign? Har du flair for kvalitative metoder og brugerrejser? Og har du lyst til at bruge dine evner på at sætte studerende og medarbejderes behov i centrum på en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner? Så er dette barselsvikariat hos Københavns Professionshøjskole (KP) måske noget for dig.

KP har i 2,5 år arbejdet med servicedesign, og vi søger nu en engageret og nysgerrig kollega til et barselsvikariat for den ene af vores to servicedesignere.

Om jobbet
Din primære opgave bliver at bidrage til udviklingsprojekter og skabe en mere sammenhængende brugerrejse for studerende og medarbejdere på KP. Som vores nye kollega kommer du i samarbejde med afdelingens anden servicedesigner til at udføre kvalitative brugerundersøgelser af studerendes oplevelser og behov samt kortlægge og udarbejde brugerrejser. Dine opgaver vil spænde bredt, lige fra at deltage i arbejdet med at tegne den samlede brugerrejse for en studerendes ”livscyklus” på KP - fra de overvejer at søge ind, til de står som nyansatte på arbejdsmarkedet - over i at gennemføre mindre undersøgelser ad hoc og skriftligt fremstille og præsentere efterfølgende. Da servicedesignerne er placeret i en nyoprettet, mindre afdeling, Innovation og Service, vil der også være opgaver knyttet til arbejdet med den generelle udvikling og etablering af den nye afdeling.

I Innovation og Service har dine kommende kolleger bl.a. kompetencer inden for facilitering, procesanalyse og automatisering. Fokus for afdelingens arbejde er at sikre sammenhæng på tværs af vores systemer, afdelinger og services på KP. I afdelingen har vi derfor mange kontaktflader på tværs af KP og indgår i samarbejder med både studerende, undervisere og administrative kollegaer.

Du vil komme til at arbejde med:

  • Kvalitative brugerundersøgelser af studerendes oplevelser
  • Kortlægning og udarbejdelse af brugerrejser
  • Formidling af indsigter til forskelligartede faggrupper
  • Skriftlig fremstilling af indsigter
  • Omsætte brugerindsigter til koncepter og løsninger sammen med dine kollegaer
  • Deltagelse i projekter, hvor der er fokus på brugerne i centrum
  • Videreudvikling af vores måde at arbejde med brugerinddragelse
  • Nedbryde og strukturere komplekse problemstillinger
  • Etablering og udvikling af en nyoprettet afdeling.

Om dig
Du har en relevant uddannelse og er enten nyuddannet eller med et par års erfaring. Du har erfaring med at arbejde med kvalitative metoder, formidling af indsigter og omsætte indsigter til konkrete løsninger.

Ud over en solid viden om kvalitative metoder som observation og interviews forestiller vi os, at du:

  • har gode samarbejdsevner og kan opbygge stærke relationer til kolleger, ledelse og samarbejdspartnere
  • er opsøgende, nysgerrig og eksperimenterende
  • er en stærk formidler, både mundtligt og skriftligt, og har lyst til at facilitere workshops og lignende
  • har en holistisk og brugercentreret tilgang til dit arbejde
  • evner både at arbejde selvstændigt og danne netværk med relevante medarbejdere på tværs af organisationen
  • er konstruktiv, visionær og pågående, men samtidig lyttende på brugernes behov.

Det vil være en styrke, men ikke et krav, at du derudover har:

  • erfaring med Design Thinking
  • erfaring fra en videregående uddannelsesinstitution eller anden offentlig organisation.

Din arbejdsplads
Du bliver en del vores nyoprettede afdeling ’Innovation og Service', som har syv ansatte med forskellig faglig baggrund. Vi er en afdeling, der lægger stor vægt på et godt kollegaskab og på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Afdelingen understøtter KP med brugerrejser, facilitering, procesafdækning og automatiseringer. Afdelingen er en del af Digitalisering, IT og Bibliotek (DIB).

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som konsulent med start den 1. august 2024. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 86, 2200, København N. Der er både mulighed for at komme til adressen med metro, bus, såvel som at få tildelt en P-tilladelse. Vi prioriterer at være tæt på vores brugere og samarbejdspartnere, hvorfor der er mødeaktivitet på vores andre adresser i hovedstadsområdet.

Vil du vide mere?
På Københavns Professionshøjskole uddanner vi studerende til meningsfulde arbejdsliv, hvor de møder andre mennesker, og gør en konkret forskel for dem. Vi ser det som vores fineste opgave og vores strategiske vision, at vi sammen med vores omverden vil uddanne fagprofessionelle, der lykkes i og sammen med praksis.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategi på www.kp.dk og om KP som arbejdsplads på vores karriereside.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte servicedesigner Lea Bruun Hartvig Hougaard på tlf.: +45 41899353.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 31-05-2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 og 24.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København N
  • Fredag den 31. maj 2024