To studerende til statistik om kriminalitetsområdet og FN´s Verdensmål

Studiejob - København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde med data, statistik og formidling? Så har Danmarks Statistik to ledige stillinger, der måske er noget for dig.

Om stillingen som studerende til kriminalitetsstatistikken

Området omfatter bl.a. statistik om anmeldelser, ofre, dømte personer, mindreåriges kriminalitet, og kriminelles tilbagefald til ny kriminalitet. Arbejdet med kriminalitetsstatistikken omfatter indsamling af data, fejlsøgning og registerdannelse, og til sidst offentliggørelse af data.

Vi søger en engageret studerende, som har lyst til at bistå i den almindelige drift, udvikling, analyse og især i forhold til formidling af statistikkerne. De fleste analyser og publikationer baserer sig på beskrivende statistik, og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med databehandling og dataanalyse. Det vil ligeledes være en fordel hvis du har et godt domænekendskab til kriminalitetsområdet.

Vi er et lille velfungerende team, som hjælper hinanden på kryds og tværs. Teamet er præget af en uformel omgangstone, hvor gåpåmod og godt humør vægtes højt.

Om stillingen som studerende til belysning af verdensmålene

Vil du være med til at belyse hvordan det går med den bæredygtige omstilling i Danmark? Vores kontor har bl.a. ansvaret for at måle og formidle Danmarks fremdrift i forhold til verdensmålene, og vi søger en studerende til løbende indsamling og opdatering af verdensmålsindikatorerne. Arbejdet omfatter bl.a. kontakt til dataleverandører, kvalitetssikring samt formidling af data på Danmarks Statistiks hjemmeside.

Verdensmålene dækker mange forskellige områder indenfor bl.a. miljø, samfund og økonomi. Du vil derfor arbejde med en bred vifte af statistikker og dataleverandører både inden for og uden for Danmarks Statistik.

Kvalifikationer (for begge stillinger)

Vi forventer, at du:

  • er i gang med en uddannelse og har afsluttet de første 4 semestre
  • er god til at arbejde systematisk og struktureret
  • kan holde styr på data- og dokumentationsmateriale
  • har flair for tal og gerne erfaring med kodning
  • har gode samarbejdsevner

Løn og ansættelse

Stillingen er på 15 timer om ugen. Aflønning sker efter gældende overens­komst for studerende i staten. Det er en betingelse, at du er studieaktiv på en videregående uddannelse under hele ansættelsen.

Tiltrædelse

Starten af august 2024 eller efter aftale.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at skrive eller ringe til os:

Vedr. kriminalitetsstatistikken: Iben Birgitte Pedersen [email protected] / 23 60 37 11

Vedr. belysning af verdensmålene: Agnes Tassy [email protected] / 24 81 48 78

Vedr. begge stillinger: Peter Vig Jensen [email protected] / 23 11 35 13

Har stillingen fanget din interesse? Så send os din ansøgning, eksamenspapirer og CV mv. ved at klikke på ”Søg stillingen” nedenfor.

Angiv venligst om du søger én af stillingerne eller om du er interesseret i begge.

Kort om Danmarks Statistik

Danmarks Statistik er den centrale myndighed for den danske statistik, placeret i Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet. Danmarks Statistik er en fagligt uafhængig institution og den nationale myndighed for officiel statistik i Danmark. Vores vision er at være den foretrukne kilde til troværdig viden om det danske samfund. Vi indsamler, bearbejder og offentliggør statistik og data om samfundsforhold. Danmarks Statistik har cirka 570 ansatte og er en familievenlig arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Få et hurtigt overblik på www.dst.dk/profil

Hvis du vil se mere af det, vi beskæftiger os med, kan du også finde os på LinkedIn, Twitter og Facebook.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 07.06.2024
  • Øvrige
  • København Ø
  • Torsdag den 20. juni 2024