Vil du arbejde med fremtidens luftfart på droneområdet?

København V

Vil du arbejde med fremtidens luftfart på droneområdet?

Droneområdet er i vækst og om bare få år forventes droner at bidrage til væsentlige samfundsmæssige opgaver indenfor miljø, klima, sundhed og ikke mindst logistik og distribution af varer. Trafikstyrelsen er ved at udarbejde en ny national dronestrategi for droner i det danske luftrum, der skal sætte rammerne for den videre udvikling og understøttelse af droneindustrien. I den forbindelse er vi på udkig efter en ny kollega, der har lyst til at bidrage til at dette bliver muligt.

Bliv en del af hverdagen i droneteamet
Vores opgaver på droneområdet er meget tværfaglige. Vores droneteam består både af medarbejdere med specialistviden indenfor droneområdet, ligesom vi har jurister og generalister. Vi varetager alt fra sagsbehandling af operative tilladelser og risikovurderinger, til informationsindsatser rettet mod borgere og virksomheder, tilsyn med droneoperatører samt varetagelse af danske interesser i internationale fora. Mange af opgaverne, som droneteamet står overfor, er helt nye, hvorfor du vil have mulighed for at sætte dit præg på området. Du vil have berøring med en bred vifte af operatører og du vil derfor få et bredt kendskab til dronebranchens aktører og hvad der rør sig indenfor den ubemandede luftfart.

Vi har mulighed for at tilpasse dine opgaver, så de matcher din profil, men opgaverne vil som udgangspunkt bestå af:

  • Tovholder på tiltag afledt af dronestrategien
  • Udarbejdelse af tilsynskoncept for droneområdet
  • Dialog med virksomheder, brancheorganisationer og forbrugere
  • Erfaringsudvekslingsmøder på nationalt, nordisk, europæisk og globalt plan

Vi lægger vægt på, at du:

  • Trives i myndighedsrollen og er professionel i dialogen med borgere og virksomheder
  • Tager ejerskab på dine arbejdsopgaver og selvstændigt sikrer fremdrift i dine opgaver
  • Hurtigt kan sætte dig ind i ny lovgivning og agere inden for disse rammer
  • Har gode samarbejdsevner og er serviceminded både overfor borgere og kollegaer
  • Har erfaring med at arbejde skriftligt, også gerne med udarbejdelse af notater.
  • Arbejder struktureret og med sans for detaljen
  • Trives i en dynamisk politisk organisation og brænder for god service og korrekt sagsbehandling

Da operative og tekniske forhold forventelig vil fylde en del i din arbejdsdag, vil det være en klar fordel enten at have erfaring med droner og droneteknologi dette fra tidligere jobs eller hvis du er nyuddannet at have interesse for det.

Afhængigt af din tidligere erfaring vil styrelsen sørge for relevant efteruddannelse og kurser samt et velrettelagt onboard forløb, så du bliver klædt godt på til at kunne løse opgaverne.

Trafikstyrelsen som arbejdsplads
I Trafikstyrelsen er der derudover rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Det kan fx være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest, DHL-stafet, eller via vores aktive personaleforening, som arrangerer alverdens arrangementer som fx gin-smagning, koncerter og yogaundervisning.

Trafikstyrelsen er en arbejdsplads, der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte kandidat befinder sig i sit liv. Konkret betyder det, at vi mener, der både skal være plads til kandidaten, som er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads til forældre med behov for f.eks. kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os som arbejdsplads.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer om ugen og ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt. Der er krav om, at ansøger kan sikkerhedsgodkendes i stillingen. Rejsedage kan forekomme.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos chefkonsulent Stine Danielsen (mail: [email protected], tlf. 41780223) eller kontorchef Lars Korsholm (mail: [email protected], tlf. 41780123).

Ansøgning
Send din ansøgning via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk. Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag d. 10. januar 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2 og uge 3. Du skal forvente test i forbindelse med ansættelsesforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V
  • Onsdag den 10. januar 2024