Rekrutteringsfirma

IKT-konsulent til Danmarks mest ambitiøse bygherre

København

Vil du udvikle, implementere og drive digitale forandringer som en del af et dynamisk team i DTU’s byg- og driftsherreorganisation Campus Service? Vil du være digital ambassadør i en stolt og nytænkende organisation? Så læs mere her om den unikke jobmulighed.

DTU’s byg- og driftsherreorganisation Campus Service (CAS) har gennem flere år haft fokus på digitalisering i alle dele af forretningen. Vi er ambitiøse i den digitale udvikling, og for at opnå det fulde potentiale søger vi en dygtig IKT-konsulent til en tværgående og central afdeling i CAS, som er i færd med at udmønte vores digitaliseringsstrategi for hele organisationen.

Et vigtigt element i dette er, at der opbygges stærke digitale kompetencer inden for hver af de overordnede områder inden for vores kerneforretning; bygningsforvaltning, byggeri og drift. Som vores nye IKT-konsulent får du mulighed for at komme med på en digital og visionær mission, hvor datadreven indsigt giver værdifuld forretningsunderstøttelse for CAS.

Du får en central rolle i at understøtte anlægs-, bygge- og renoveringsprojekter. En rolle som skal være både faglig stærk, lyttende, understøttende, samarbejdende og udviklende.

Dine primære ansvarsområder:


  • At være CAS’ digitale ansigt udadtil på projektniveau overfor eksterne samarbejdspartnere, hvor formidlingen af digitale kravspecifikationer kommunikeres og følges op på.
  • Understøtte CAS’ projektledelse i anvendelse af digitale værktøjer samt undervisning og kompetenceudvikling.
  • Være ambassadør for CAS' digitale strategi for også at operere og efterleve ud fra denne.
  • Udvikle, drive og vedligeholde på CAS’ forretningsdata.
  • Altid være på forkant med digitale tendenser, trends og diskurser i branchen.

Vores forventninger til dig:


  • Du har et højt drive og er motiveret til at gøre en forskel.
  • Har solid dokumenteret erfaring med IKT-ledelse i forbindelse med projektering eller udførelse. Det er et plus, hvis du har indsigt i de tekniske fagdiscipliner.
  • Solid erfaring med værktøjer som f.eks. Revit, Dalux, MagiCAD, Solibri mv.
  • Kendskab til visuel programmering som f.eks. Dynamo og Grasshopper
  • Flair for at arbejde med store og komplekse mængder af data og processer samt kan evne at skabe værdifuld indsigt for vores forretning.
  • Du er uddannet ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende og har erfaring fra en projekterende eller udførende virksomhed inden for byggeriet.
  • Du kan arbejde selvstændig, tager ansvar og ejerskab over dine opgaver samt er en god team-player.
  • Trives i en stor organisation med mange interessenter og har stærke kommunikative egenskaber.

Hvad tilbyder vi dig:


Du kan blive en del af afdelingen CAS Digital med 7 dygtige kolleger hos Danmarks mest ambitiøse bygherre, driftsherre og ejendomsforvaltere. Vores store ambitioner på den digitale front har medført flere digitaliseringspriser inden for de sidste par år.

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med mange spændende og inspirerende udfordringer, hvor du kan være med til at præge en arbejdsplads i konstant udvikling med gode kollegaer og et uformelt arbejdsmiljø. Et udadvendt og varieret job med gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Du kan bl.a. se frem til fuldt arbejdsgiverbetalt pension og andre goder.

Dit arbejdssted vil være i CAS Digital i Lyngby.

Ansøgning og kontakt:


Har du indledende spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Jakob Andreassen på telefon 4060 2173 eller Senior Recruitment Consultant i Actief-Hartmanns Mikkel Thorsøe på telefon 4121 1326 eller [email protected]. Actief-Hartmanns bistår DTU i rekrutteringsforløbet. Vi skal modtage din ansøgning senest den 12. januar 2023. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du her udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning. Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København
  • Fredag den 12. januar 2024