Studiejob i Lyngby-Taarbæk Kommune, Klima og regnvand

Studiejob - Kongens Lyngby

Stillingen er forankret i Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed

Om jobbet
Afkobling af regnvand fra fælleskloaksystemet er et vigtigt virkemiddel til at undgå oversvømmede kloakker ved kraftig regn. Vi har især brug for, at du kan deltage i sagsbehandlingen af ansøgninger om at afkoble regnvand til nedsivning i faskiner, regnvandssøer mv. Du kan også komme til at arbejde med andre af afdelingens opgaver på klimaområdet - fx kystsikring mod stormflod og stigende havniveau - og desuden forefaldende praktiske opgaver i afdelingen.

Du skal have både faglige og metodiske kompetencer til at løse komplekse sager, uden at tidsplanen skrider. Vi har brug for, at du er systematisk og struktureret.

Om dig
Du skal være god til at lytte, samarbejde, finde løsninger og sætte retning. Du skal kunne kommunikere tydeligt og forståeligt skriftligt og mundtligt på dansk og kunne give borgerne en god og professionel service.

Du behøver ikke at have praktisk erfaring endnu, men det vil være en fordel, at du har kendskab til de nævnte fagområder og meget gerne også til offentlig administration og den relaterede lovgivning.

Om os
Stillingen er forankret i Center for Trafik, Miljø og Bæredygtighed, som har ca. 50 medarbejdere, heraf en centerchef og 3 afdelingschefer. Vi dækker myndighedsområdet med afdelingerne Natur og Miljø, Trafik og Mobilitet samt Klima- & Forsyning.

Klima- og Forsyningsafdelingen har fokus på at levere sikker planlægning og myndighedsbehandling for de forskellige forsyningsarter, implementering af en bæredygtighedsstrategi og tilpasning af byen til at håndtere fremtidens klimaforandringer for både by og kyst. Vi er organiseret i et Bæredygtighedsteam og et Vandteam. Den ledige stilling er knyttet til Vandteamet.

Løn og ansættelse
  • Du skal begynde hos 12. august 2024 eller snarest muligt efter
  • aflønning efter overenskomsten for bachelorer på dit fagområde, såfremt du er bestået din bachelor.
  • Arbejdstiden er 15 timer pr uge, som er flesibel og kan tilpasses dit studie.
  • Ansættelsen er som udgangspunkt for to år


Frist og samtaler
Ansøgningsfristen er torsdag den 1. august 2024 kl. 9.00.
Vi holder samtalerne onsdag 7. august 2024 i tidsrummet 12.30-15.00
Samtalerne foregår i Lyngby.
Du vil blive kontaktet på telefon mandag 5. august 2024, hvis vi ønsker at invitere dig til en samtale.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Thomas Hansen, mail [email protected], telefon 20 37 80 45, hvis du vil høre mere om stillingen.

Lyngby-Taarbæk Kommune foretrækker at modtage ansøgninger elektronisk.
Du kan søge elektronisk ved at trykke på knappen "Søg stillingen" neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt eksamensbevis for bestået bachelor og eventuelt andre relevante bilag i PDF eller DOC.

Lyngby-Taarbæk Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 01.07.2024
  • Øvrige
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 01. august 2024