Kitchen Assistent

Nørresundby

Kitchen Assistent til FOOD i Aalborg Lufthavn

Er du faglært kok eller cater med hænderne skruet rigtigt på? Og har du lyst til at blive en del af vores team i FOOD i Aalborg Lufthavn? Så er du måske vores nye kollega, der bliver en del af en dagligdag med de rejselystne gæster i fokus. Vi vægter det stærke samarbejde, produktion af god kvalitet og et godt arbejdsmiljø højt – med plads til at sætte sit præg i dagligdagen uden røg i køkkenet.

Vi er en servicevirksomhed, hvor vi dyrker detaljerne og altid gør vores bedste for at opfylde vores gæsters ønsker og behov. Vi søger derfor en ny kollega, som er omstillingsparat, løsningsorienteret og kan finde det gode smil frem til enhver lejlighed. En kollega, der har lyst til at blive en del af en travl men sjov hverdag, hvor vi hjælper hinanden og som forstår, at god kvalitet, god service og godt værtskab går hånd i hånd.

Jobbet

Jobbet som Kitchen Assistent er en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Som Kitchen Assistent i FOOD er det din primære opgave at drive og deltage i den daglige produktion af kolde og varme retter indenfor alle vores afdelinger og alle koncepter, dette til både kolleger og gæster. Vi laver så vidt muligt mad fra bunden, hvor vi vægter brug af sæsonens råvarer og lægger stor stolthed i vores fag.

I Aalborg Lufthavns FOOD-afdeling arbejder vi med flere forskellige koncepter. I vores DELI er det grundlæggende konceptet Grab & Go. Her tilbydes et stort udvalg af salater og sandwich produceret i eget køkken. I vores Gastro Pub serverer vi a la carte retter i klassisk café stil, og i vores Møde & Konference faciliteter tilbyder vi vores kunder en bred vifte af forplejning, skræddersyet til lejligheden. Vi sørger også for et lækkert udvalg af mad til vores Lounge og herudover bliver personalet i Aalborg Lufthavn også bespist med skønne retter hver dag. Du vil skulle arbejde med alt fremhævet i ovenstående, men denne stilling er som udgangspunkt ikke en del af Gastro Pub.

Du bliver i dagligdagen inddraget i disponering og indkøb af varer i forhold til produktionsflowet. Du skal samtidig have et godt blik for, at der løbende er et optimalt flow mellem produktionen og salg, så samarbejdet med DELI & Lounge fungerer til alles bedste.

Dagligdagen handler om det gode samarbejde, om driften og om at sikre den høje kvalitet og du vil her også få mulighed for at spille ind med dine kvalifikationer, i samarbejde med fagligt dygtige kolleger.

Din profil

  • Du lægger stor stolthed i dit fag.
  • Du er punktlig, kvalitet- og ansvarsbevidst.
  • Du bidrager og er med til at præge køkkenet med positiv energi både fagligt og socialt.
  • Du er som person nysgerrig, energisk og løsningsorienteret i forhold til dagligdages udfordringer.
  • Du er en serviceminded kollega og kok/Cater, som arbejder med på alle opgaver og trives med at løfte i flok.
  • Engelsk forekommer i forhold til mails og opkald fra flyselskaber.

Kan du sige ja til ovenstående og har du lyst til et travlt og sjovt job, gode kolleger og glade gæster, så er du måske vores nye kollega.

Du tilbydes

Du kan se frem til et spændende og afvekslende job i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed med et stærkt brand, hvor dine kolleger også vægter service og faglighed på madområdet højt. Du vil opleve en uformel tone, og en arbejdsplads hvor der lægges stor vægt på gode interne relationer.

Samtidig tilbydes du konkurrencedygtig ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst, hertil kommer mulighed for udvikling, pension, sundhedsforsikring, ordnede arbejdsforhold, en aktiv personaleforening og flere gode og spændende personalegoder.

Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen og har sædvanligvis weekendvagt hver 3. weekend. Du får udleveret en fast vagtplan, og du vil naturligvis få den nødvendige oplæring ift. stillingen. Vagterne vil primært være mellem kl. 05 og 19 alle ugens dage.

Kontakt

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til Kitchen Manager Wendie Vangaa på tlf.: 96 32 67 79.Vi indkalder løbende til samtaler, så du bedes sende din ansøgning snarest muligt og senest den 5. Maj 2024.

Aalborg Lufthavn – en international lufthavn

Aalborg Lufthavn er en moderne og international lufthavn i en rivende udvikling. Det skyldes lufthavnens fokus på hvert år at åbne dørene for nye spændende destinationer og forbindelser ud i verden. Dertil kommer vores 300 kompetente og engagerede medarbejdere, der hver dag leverer en service i verdensklasse, hvorfor vi for tredje gang i træk i 2023 blev kåret til Danmarks bedste lufthavn.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Nørresundby
  • Søndag den 05. maj 2024