Studentermedhjælpere til Bygningsdrift- og service

Studiejob - Odense S

Bygningsdrift og -service (BDS) søger snarest muligt 2 studentermedhjælpere med gode evner inden for administration, teknisk snilde og IT.

Du skal primært hjælpe med at holde vores vandinstallationer på nybygningerne i gang, så der ikke opstår stillestående vand i opstartsfasen.

Hjælpe med at tage 360 grd. foto over loft og andre ikke synlige steder under færdiggørelsen af vores byggeri.

Administrative opgaver i forbindelse med modtagelse af dokumentation fra vores entreprenører, men der kan også forekomme hjælp til øvrige kolleger i afdelingen med forskellige opgaver.

Der er indtil videre tale om midlertidige stillinger på 22 timer om ugen til og med december 2024, men der kan opstå mulighed for forlængelse indtil sommeren 2025 afhængigt af opgavesituationen. Arbejdstiden er fordelt efter nærmere aftale på 3-4 hverdage indtil kl. 15.30.

Opgaverne omkring vandinstallationer vil være:

  • Åbne og lukke vandhaner, trække ud i toiletter m.v.
  • Ovennævnte skal begrænse stillestående vand i installationerne.
  • Foretage almindelige gennemgang af etagerne for evt. utætheder.

Opgaverne omkring 360 graders billeder kan være:

  • Tage billeder af installationer over loft med ”selfi stang” og lampe.
  • Tage billeder af brandgennemføringer.
  • Tage billeder af øvrige tekniske installationer.

Opgaverne omkring administrative opgaver kan være:

  • Modtage dokumenter og navngive dem efter vores standard.
  • Gennemgå tegninger og modeller for fejl, og markering af disse.
  • Udarbejde bruger manualer via skærmklip og -tekst.

Øvrige opgaver er at hjælpe kollegaer med praktiske opgaver:

  • Hjælpe til med 3D-scanning.
  • Uploade billeder.
  • Andet forfaldende arbejde.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i gang med et sabbatår efter endt studentereksamen/HF eller lignende, og gerne vil have lidt erhvervserfaring inden et eventuelt videre uddannelsesforløb påbegyndes.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med Office pakken.
  • Har flair og interesse i at arbejde med IT.
  • Gode samarbejdsevner og formår at arbejde selvstændigt.

Det er afgørende, at du er samarbejdsvillig og følger de angivne sikkerhedsregler for byggepladsen - og at du kan tage fat og hjælpe med praktiske opgaver og forefaldende arbejde for at få hverdagens opgaver til at glide.

Vi tilbyder

Du ansættes på det Nye OUH, hvor vi drifter de bygninger der er færdige, samt hjælper med at gøre byggeriet klar til drift.

Hos os finder du en uformel omgangstone med en professionel tilgang til både opgaver og kolleger. Du bliver ansat i en enhed med kolleger, der har høj faglighed, og som lægger en ære i at yde en god service. Vi har attraktive medarbejdergoder, som du også bliver omfattet af fx frugt- og motionsordning.

Hvem er vi?

BDS er en af OUH’s serviceafdelinger, og vi er i drift alle døgnets timer hele året rundt. Afdelingen har 145 medarbejdere fordelt på matriklerne Odense, Svendborg og Nyborg.
BDS løser mange typer af opgaver fra håndværksopgaver på bygninger, tekniske anlæg og installationer til energistyring og adgangskort.

Om OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus
OUH er et af landets største hospitaler med et samlet budget på 7,1 mia. kr., ca. 100.000 årlige indlæggelser og over 1 mio. ambulante besøg. Hospitalet beskæftiger ca. 10.000 medarbejdere og er geografisk lokaliseret i Odense, Svendborg, Nyborg og på Ærø.

OUH er både det fynske sygehus og modtager samtidig patienter fra hele regionen. Det giver et optageområde, der dækker ca. 1,2 mio. borgere. Derudover behandler hospitalet patienter fra hele landet med behov for specialiseret behandling inden for en række områder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 22 timer ugentligt. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansættelse sker efter gældende overenskomst indtil videre indtil udgangen af december 2024. OUH benytter prøvetid jævnfør gældende praksis for Region Syddanmark.

Dit fysiske arbejdssted bliver Odense Universitetshospital i Odense, Solfaldsvej 35, indgang 207, 5000 Odense C, samt Helikoptervej 7, ved byggepladsen for Nyt OUH

Yderligere information
For yderligere oplysninger kontakt Sektionsleder Jan Vestergaard på [email protected] eller tlf. 2069 5238.

Ansøgningsfrist den 2. juni 2024. Vi foretager løbende samtaler med kandidaterne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense S
  • Søndag den 02. juni 2024