System Partner

Odense SØ

Drømmer du om at arbejde i en international virksomhed, der skaber innovative automationsløsninger til kunder inden for en bred vifte af spændende industrier? Er du klar til at indtage en nøglerolle, hvor du dagligt bringer dine kompetencer inden for økonomisk styring, dataanalyse og problemløsning i spil? Hvis du samtidig søger en arbejdsplads med en åben og positiv virksomhedskultur, hvor godt kollegaskab går hånd i hånd med et fleksibelt arbejdsliv, så er du måske den nye System Partner vi ønsker at byde velkommen hos Jorgensen Engineering A/S.

Dine opgaver

Som System Partner vil du spille en central rolle i virksomhedens økonomiske styring og udvikling. Du vil være en nøgleperson i både salgs- og projektfasen, hvor dine evner til at håndtere mange opgaver samtidig vil være afgørende.

Med reference til vores CFO vil dine primære arbejdsopgaver omfatte:

  • Økonomisk styring af projekter: Ansvarlig for ERP-mæssig projektstyring i IFS System, herunder udarbejdelse af forkalkulationer til projektsalg og opfølgning på projektøkonomi, begge i Excel.
  • Deltagelse i projektopfølgningsmøder med projektledere, samt auditor på stage/gate systemet.
  • Dataudtræk og analyse: Trække data ud af systemer, analysere økonomiske resultater og præsentere konklusioner og anbefalinger.
  • IT projekter og lettere service af medarbejdere, samt kontakt til ekstern IT-virksomhed.
  • Pragmatisk løsningsorientering: Identificere forretningsmuligheder og demonstrere finansiel forretningsforståelse for at optimere virksomhedens økonomiske resultater.

Du vil få en stor berøringsflade med hele organisationen, alt fra sælgere, projektledere, økonomimedarbejderen, m.fl., som alle er afhængige af dine leverancer og egenskaber.

Din profil

Din positive og udadvendte attitude skaber en dynamisk energi, der bidrager til et positivt arbejdsmiljø. Du trives som holdspiller, samtidig med at du har evnen til at arbejde selvstændigt og tage initiativ. Ansvarlighed og ordentlighed er kerneværdier, som du integrerer i din tilgang, og du har en stærk fokus på interessenternes behov. Fleksibilitet, omstillingsparathed og konstant stræben efter kvalitet er nøgleelementer i din tilgang til opgaveløsning.

I din rolle som System Partner vil dine kvalifikationer og kompetencer være afgørende for at sikre effektiv økonomistyring og værdiskabelse:

  • Besidder høj viden om IT og kan arbejde med databaser, herunder SQL opslag.
  • Besidder høj viden om kompliceret brug af Excel.
  • Har dyb forståelse for virksomhedens ERP-tekniske processer og projektorienterede arbejdsgang.
  • Demonstrerer evne til at håndtere komplekse økonomiske sammenhænge og præsentere analyser og anbefalinger klart og præcist.
  • Sikrer præcision og nøjagtighed i alle økonomiske opgaver og analyser.
  • Besidder stærke relationelle færdigheder med evnen til at tilpasse sig teams, opbygge teamånd og forstå kunders og kollegaers behov, levere løsninger og håndtere feedback konstruktivt.

Din proaktive tilgang, kombineret med tekniske og relationelle færdigheder, positionerer dig som en nøgledeltager i virksomhedens økonomiske styring af projekter.

Din baggrund

Uddannelsesmæssigt har du sandsynligvis en baggrund som kandidat eller bachelor i økonomi, ingeniørfag eller IT, men det er ikke afgørende. Det primære fokus er din erfaringsmæssige baggrund, især fra lignende roller, f.eks. som Systemøkonom, Business Controller eller Business Analyst, gerne i projektorienterede virksomheder. Vi opfordrer kandidater med forskellige uddannelsesbaggrunde og erfaringer til at søge.

Du tilbydes

Stillingen er en delvis en erstatning for en eksisterende stilling, hvorfra en medarbejder går på pension. Det er derfor muligt, at der kan skabes et miljø af overdragelse fra nuværende til fremtidig medarbejder, hvorfor kendskab til ERP-systemet IFS System ikke er et krav.

Vi tilbyder en selvstændig rolle, spændende opgaver og muligheder for personlig og faglig udvikling i en dynamisk og uformel virksomhedskultur. Du får en unik chance for at påvirke virksomhedens fremtid med fokus på øget digitalisering og procesoptimering.

Du får en spændende mulighed for at arbejde i en international atmosfære, med din daglige gang i vores domicil i Tietgenbyen i Odense. Gode ansættelsesvilkår, sundhedsforsikring, en aktiv personaleforening og meget mere er en del af pakken hos Jorgensen Engineering A/S. Vi har en inkluderende tilgang til rekruttering, da vi tror på værdien af mangfoldighed og inklusion på vores arbejdsplads.

LinkedIn

YouTube

FaceBook

Instagram

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Odense SØ
  • Søndag den 31. marts 2024