Fuldtidsmedarbejder

Østjylland

Til Spejder Sport i Randers søger vi en ny fast medarbejder med passion for friluftsliv. Stillingen er fuldtid fordelt på 4 ugentlige hverdage samt hver anden lørdag.

Jobbeskrivelse

Dine opgaver bliver bredt fordelt mellem salg, butiksindretning, varemodtagelse, planlægning og afvikling af lokale butiksaktiviteter og alt det andet, der skal til, for at butikken kan fungere og udvikle sig godt. I stillingen indgår alt fra sparring med butikschefen til en række forskelligartede drift- / rutineopgaver, der alle bidrager til Spejder Sports udvikling og succes.

Dine vigtigste jobopgaver

Salgsudvikling

  • Gennem dit personlige salg og engagement giver du dels vores kunder en super service og oplevelse, men fremstår også som et godt eksempel og en rollemodel for de øvrige medarbejdere.
  • Du tager selvstændigt initiativ til udvikling af den gode kundeoplevelse og salget i butikken

Afvikling af kampagner og butiksaktiviteter

  • I samarbejde med butikschefen medvirker du til udvikling og afvikling af kundearrangementer som foredrag, varedemonstrationer osv.
  • I samarbejde med butikschefen sikre du at vores centrale salgskampagner følges op i butikken med udstilling osv.
  • Du sikrer løbende, at butikken fremstår spændende og inspirerende for kunderne med udstillinger af nyheder og sæsonaktuelle varer

Profil

Du brænder for godt udstyr og friluftsliv, måske har du rejst jorden rundt, du er helt sikkert på tur i ferien.

Du har lysten til at formidle din erfaring og passion til både kunder og kollegaer. Med baggrund i dine personlige erfaringer med udstyr og friluftsliv, ser du frem til at hjælpe vores kunder, så de med udgangspunkt i din rådgivning kan få det rigtige udstyr til deres eventyr.

Du har allerede relevant salgserfaring fra detailhandel. Du har god erfaring med hvad, der skaber succes i en butik og kan lide kontakten med kunderne. Du er stærk på det personlig salg, da den gode kundeoplevelse er en central del af arbejdet hos os.

Du er vant til at arbejde i en hverdag, hvor der er mange bolde i luften, men kommer i mål med dine projekter og skaber gode resultater.

Vi tilbyder

  • Ansættelse i en hyggelig butik med en uformel atmosfære
  • Gode muligheder for at påvirke arbejdsopgaverne
  • Gode personale vilkår og løn på markedsvilkår.
  • Tiltrædelse efter aftale.

Skriftlig ansøgning til butikschef Michael Damgaard Christiansen via nedenstående link.

Ansøgningsfrist senest 31. maj

Samtaler afholdes løbende.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til butikschef Michael på telefon 45 55 35 25 eller [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Østjylland