IT-afdeling i udvikling søger D365 FO specialister

Østjylland

Til vores dedikerede og ambitiøse IT-afdeling søger vi lige nu 3 nye kolleger i forskellige D365 FO roller.

Vi mener det alvorligt, når vi siger det er vores mål at få et velfungerende og forretningsunderstøttende EPR-system med D365 FO, som vi er i proces med overgang til i hele koncernen. Vi ønsker at have de rigtige ressourcer i huset til at kunne leve op til forretningens stigende behov.

Derfor søger vi lige nu tre D365 FO specialister.

D365 support
Vi søger en D365 supporter til at indgå i vores hjælpsomme og engagerede supportteam. Opgaven er den daglige support på D365 FO på alle områder af systemet, så er overordnet kendskab til D365 FO eller et tilsvarende ERP-system er en nødvendighed.

Hvis du har spørgsmål til denne stilling, så kontakt afdelingsleder Mette Månedal på +45 2851 2005.

D365 konsulent
Som D365 konsulent kommer du noget mere ned i maskinrummet og i opsætningerne på D365 FO, og du indgår derfor i vores udviklingsteam, hvor du sammen med de øvrige i teamet bistår forretningen med at videreudvikle og konfigurere D365, så det passer til de relevante behov.

D365 Udvikler
Hvis du vil helt ned i maven på D365 FO og lave udviklings- og tilpasningsopgaver, så er det denne stilling, som du skal lægge billet ind på. Her tilpasser og integrerer du D365 FO, til de behov, som forretningen har, og du bygger de mulige integrationer med andre systemer i koncernen.

Hvis du har spørgsmål til de to sidstnævnte stillinger, så kontakt afdelingsleder Kasper Duus på +45 9137 0733.

Hvad kan vi tilbyde?
Verdos IT-afdeling er opdelt i tre områder: support, drift og udvikling og består pt. af 23 kompetente fastansatte kolleger og et svingende antal konsulenter, der bidrager til overgangen til D365 FO.

Vi er en afdeling, som i høj grad selv råder over de IT-ressourcer som koncernen efterspørger – og det skal vi gerne blive ved med.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø og vi er gode til at løfte i flok, også på tværs af de tre områder.

Primære arbejdssted vil være Agerskellet 7, 8920 Randers NV.

Sammen om energien
Hvis du vil være sammen om energien med os til at løfte IT-opgaven i Verdo-koncernen, så skriv hvorfor vi skal vælge dig, og hvilket at de tre jobs du søger, samt vedhæfte dit CV og vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Vi mangler dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Østjylland
  • Tirsdag den 30. april 2024