/ad/dit-engagement-gor-en-forskel-for-borgere-i-ringsted-sa-har-du-lyst-til-en-still/h7nltj

Ringsted

Gruppe Vest i Ringsted hjemmepleje vil gerne modtage din ansøgning – vi er en gruppe medarbejdere i et bil- og cykeldistrikt.

Vi ser medarbejdernes kompetencer som et vigtigt led i vores bestræbelser på at være en professionel organisation, hvor vi sammen skaber og tænker nyt.
Alles kompetencer og den enkeltes kendskab til borgerne er vigtig, så relationen mellem borgeren og medarbejderen er en central del af arbejdet.Vi blev midt i januar 2023 opdelt i mindre teams, hvor der er tæt samarbejde mellem SSH-SSA og sygeplejerske. De mindre teams består af 5 til 8 medarbejdere.
Vi har borgermøde 2 gange ugentligt, hvor rehabiliteringsterapeut og visitator deltager.

Hos os vægter vi vores arbejdsmiljø højt. Vi møder ind med et smil og starter dagen ud med en god faglig drøftelse i form af triage.
Vi anvender KMD Nexus til planlægning og dokumentationVi ser gerne at du som person har et positivt mindset og er imødekommende, samt kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.Vi tilbyder:Vi forventer:Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og startdato er 1. juli eller snarest muligt.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ringsted
  • Torsdag den 23. maj 2024