Vicerektor til nyt NEXT-gymnasium på Vestegnen

Storkøbenhavn

Brænder du for at være med til at lede udviklingen af et helt nyt gymnasium på Vestegnen og gøre en positiv forskel for vestegnens unge? Så er du den rette til at søge stillingen som vicerektor på Enghøj Gymnasium, som starter med ca. 550 elever til august 2024.


Hvem er vi?


NEXT Enghøj Gymnasium er en fusion mellem NEXT Sydkysten Gymnasium og Hvidovre Gymnasium, som starter op efter sommerferien. Gymnasiet er et campusmiljø, der udbyder alle fire gymnasiale uddannelser (stx, hhx, htx og hf) samt GIF (gymnasiale indslusningsforløb for flygtninge og indvandrere). Der forventes at være 60 ambitiøse lærere og ca. 550 elever, når vi til august slår dørene op til det nye gymnasium, hvor vi sammen vil arbejde for at give alle elever den rette mængde dannelse, omsorg, viden og kompetencer.


Ambitionen på det nye gymnasium er, at elever primært fra lokalområdet, som bor tæt op ad A-tog linjen, vælger gymnasiet som deres førstevalg, og at der skabes et gymnasium, der giver elever og lærere stolthed og lyst til udvikling og læring. Vi tilbyder et ledelsesteam og et lærerkollegium med motiverede og ambitiøse kollegaer, der brænder for at skabe de bedste uddannelsesmuligheder for vores unge.


Du bliver en del af ledelsesteamet på gymnasiet, bestående af rektor, vicerektor og dig. Vi fordeler opgaverne imellem os, har en uformel omgangstone og lægger vægt på, at døren altid er åben for både elever og lærere. Gymnasiet er en del af NEXT, og du vil derfor også blive en del af et stort fælles lederteam på tværs af hele organisationen. Her vil du løbende samarbejde og sparre med organisationens øvrige ledere.


Profil


Da Enghøj Gymnasium står midt i en stor forandringsproces, søger vi en vicerektor, der kan tage ansvar og arbejde professionelt med at få skabt et gymnasium med en ny Enghøj medarbejder- og elevkultur. Som vicerektor hos os skal du være drevet af at udvikle gymnasiet, men du skal i lige så høj grad være en leder, der har et stort overblik, arbejder struktureret og har et stærkt administrativt- og planlægningsgen.


Det er en stor fordel, hvis du har erfaring indenfor stx og/eller hf-området, som vi forventer vil blive dit primære ledelsesområde. Du skal ligeledes være optaget af, hvordan vi didaktisk skruer undervisningen sammen, så den bliver meningsfuld for vores målgruppe.


Det er vores vision at få skabt et gymnasium, der åbner op til omverdenen både ved et tæt samarbejde med kommunerne omkring rekruttering, brobygning m.v. samt ved samarbejde med lokale virksomheder, foreninger m.v. i en praksisbaseret undervisningsform. Vi lægger ligeledes stor vægt på, at vores lærere arbejder på stærke relationer til eleverne, så der skabes tryghed i læringen.


Primære arbejdsopgaver


Din primære opgave bliver at sætte retning for den faglige og pædagogiske udvikling i samarbejde med lærerne, så Enghøj leverer undervisning af højeste kvalitet.


Derudover bliver dine opgaver:


  • daglig ledelse af gymnasiet i samarbejde med den øvrige ledelse, herunder udviklingsopgaver i forbindelse med fusionsprocessen
  • personaleledelse og faglig/pædagogisk udvikling af lærergruppen
  • pædagogisk og praktisk planlægning og organisering af skoleåret
  • tæt kontakt til elever, lærere, forældre, vejledere, administration og eksterne samarbejdspartnere
  • diverse administrative opgaver i samarbejde med NEXTs centrale stabsfunktioner

Vi søger en profil, som:

  • har en relevant kandidatuddannelse, pædagogikum og indgående kendskab til uddannelsessektoren
  • har undervisnings- og ledelseserfaring fra gymnasieområdet – gerne fra stx og/eller hf
  • kan lede relationskompetent
  • brænder for de unge på Vestegnen og har lyst til at gøre en forskel for netop dem
  • har et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og har lyst til at blive en del af en engageret og kreativ personalegruppe, der har mange forskellige fagligheder
  • arbejder struktureret og har stærke administrative- og planlægningskompetencer

Ansættelsesvilkår


Stillingen er på fuldtid og placeret i Hvidovre, tæt ved Avedøre Station.


Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til cirkulære om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område.


Vi håber, at du kan starte d. 5. august 2024 eller snarest muligt.


Vi opfordrer alle kvalificerede uanset, personlig baggrund, til at søge stillingen.


Ansøgning og kontakt
Send cv, ansøgning og andre relevante dokumenter til os hurtigst muligt, hvis stillingen er noget for dig.


Hvis du efter afholdelse af 1. ansættelsessamtale går videre i rekrutteringsprocessen, skal du afsætte yderligere tid til gennemførsel af test, feedback-samtale på test samt 2. ansættelsessamtale.


Du er velkommen til at kontakte rektor Camilla Kofod på tlf. 61 79 19 11 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.



Om NEXT
NEXT – Uddannelse København har en mission om at uddanne til fremtiden med rødder i fortiden. Det gør vi med udgangspunkt i tre pejlemærker; at tænke og agere bæredygtigt, skabe en eksperimenterende og meningsfuld læringskultur og sikre kompetencer til at udvikle fremtidens samfund. Vores institution rummer over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. NEXT har godt 1.000 ansatte. NEXT har tobaks- og røgfri skole- og arbejdstid.


Læs mere om NEXT her.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Storkøbenhavn
  • Søndag den 09. juni 2024