Sejlmager og/eller kalechemager med en ”selvstændig” i maven.

Svendborg

PasKram er et syfirma, der fremstiller og reparerer næsten alt der kan gå i en industrisymaskine. Vi arbejder med mange ting til sejlerfolket, såsom: kalecher, sprayhoods, cockpittelte, hynder, ratcovers, bompresenninger, forsejlsposer, zipbags, sejl og sejlreparationer, og campingfolket får også lavet mange ting hos os. Derudover løser vi mange opgaver for industrien, som f.eks. robotdragter, visionafskærmninger, tubes til beskyttelse af kabelharness, diverse afskærmninger / afdækninger af maskiner i forhold til sol, vand, kulde (-30 grader), vibration og støv. Og så synes vi altid det er sjovt at udvikle specialopgaver.

Vi søger IKKE en ny medarbejder med fast arbejdstid og 37 timer, hvor alt er planlagt. Vi søger en kollega, der går rundt med stor lyst til selvstændigt arbejde og selv at have 100% ansvar for eget arbejde og måske lyst til på sigt at blive selvstændig. Vi er ikke en typisk virksomhed. Vi møder, når vi vil, og går hjem, når vi synes, vi har nået det vi skal den dag. Vi arbejder de ugedage og antal timer, der passer i vores øvrige hverdag. Til gengæld får vi kun løn når vi laver noget.

Til det søger vi en sejlmager, der synes det også er sjovt at fremstille kalecher og alle andre typer syopgaver, eller en kalechemager der også interesserer sig for sejl. Du SKAL have erfaring indenfor branchen, men hvis der er dele af vores arbejdsområde du ikke behersker, så lærer vi dig det. Du er 100% ansvarlig for dine egne opgaver. Du snakker selv med kunden, beregner prisen, bestiller materialer, fremstiller, monterer og skriver faktura. Det er meget som at være selvstændig i et arbejdsfællesskab. Du kan fint arbejde ved PasKram samtidig med, at du har andre forpligtigelser / andet arbejde.

I PasKram skal der være rart at være. Både for kunden og for os der arbejder i firmaet. Vi har humor, respekt for hinanden og rummelighed til hinanden. Selvfølgelig er vi også et firma der skal tjene penge, men vi skal have det godt mens vi gør det.

Vi har et godt kalecheværksted på 120kvm og et sejlloft på 110 kvm. Vi har 3 kraftige alternerende stikkestingsmaskiner (2 Pfaff og 1 Dürkopp), 1 Pfaff stikkesting friarmsmaskine, 1 Global med kodehjul, 1 langarmet Global med kodehjul, 1 kraftig langarmet Adler og 1 Pfaff til spiler. Derudover har vi et computerstyret skærebord.

Hvis du synes vores beskrivelse lyder interessant og hvis du har brancheerfaring, så er du velkommen til at skrive lidt om dig selv og sende til [email protected].


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Svendborg
  • Fredag den 12. januar 2024