SoMe Studiemedhjælper - Bliv en del af Undy - En Dansk Iværksættersucces!

Studiejob - Svendborg

Er du klar til at tage del i en dansk iværksættervirksomhed i rivende vækst? Vi er Undy, en dynamisk webshop med eget herretøjsbrand, beliggende i Svendborg. Vores mest populære produkt er vores innovative abonnementsløsning, der har taget markedet med storm. Det har sikret os en finaleplads i E-handelsprisen 2024. Vi søger nu 1 studiemedhjælper, der brænder for at skabe fængende content på sociale medier. Som studiemedhjælper vil du stå for at skabe content til vores Instagram, Facebook og TikTok, herunder fotografering, optagelse og klip af video samt tilhørende tekster.

Personlige kvalifikationer:
Som en del af Undy bliver du en vigtig del af et nyt og ambitiøst team i Svendborg. Fra dag ét får du et stort ansvar og frihed til at forme din arbejdsdag. Vi leder efter dig, som kan arbejde effektivt og bidrage med en positiv energi, der løfter vores team. Du skal være fyldt 18 år, kunne arbejde selvstændigt, være kreativ og ikke bange for at stå frem på video, idet du vil blive Undys ansigt udadtil på vores sociale medier.

Arbejdsbetingelser:
Du vil som udgangspunkt arbejde mellem 5-10 timer om ugen, fordelt på 2-3 gange. Vi tilbyder fleksible arbejdstider, så jobbet kan passe ind i din hverdag. Vi ønsker at få dig med på holdet hurtigst muligt!

Hvem er vi?
Undy er en ambitiøs webshop, der siden 2019 har specialiseret sig i abonnementssalg af underbukser. Vi har allerede sendt mere end 100.000 ordrer af sted og stræber efter at blive det foretrukne valg for mænds basistøj i Danmark. Vores mission er at skabe en af Danmarks bedste medlemsklubber, og du har nu muligheden for at være med på denne rejse og få indsigt i, hvordan man driver en succesfuld webshop.

Lyder dette som noget for dig?
Send din motiverede ansøgning, vedlagt billede og CV, til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores voksende team!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Svendborg
  • Mandag den 22. juli 2024