Rekrutteringsfirma

Miljøkonsulent med erfaring fra byggebranchen

Værløse

Har du et veludviklet salgsgen og erfaring fra byggebranchen, og evner du at sparke døre ind og skabe gode resultater med din proaktive og tillidsvækkende personlighed? Har du lyst til at arbejde selvstændigt med opsøgende salg af skræddersyede affaldsløsninger til byggebranchen i en flad organisation, hvor der er kort fra tanke til handling?

Så kan du nu blive en del af HC Container - en succesrig virksomhed, hvor service og kvalitet er alfa og omega.



Om HC Container



HC Container er en familieejet transportvirksomhed, som er blandt Danmarks mest erfarne indenfor affaldshåndtering af enhver slags. Gennem mere end 70 år og tre generationer har pålidelighed, kvalitet, miljøbevidsthed og fornuftige priser været omdrejningspunkt for HC Containers aktiviteter. I dag er HC Container en voksende og proaktiv forretning, der råder over en betragtelig vognpark samt containere og andet materiel til affaldshåndtering og genanvendelse.

HC Container rådgiver og samarbejder med kunder i erhvervslivet. Således opnås den optimale løsning for effektivitet og genanvendelse i virksomhedernes affaldshåndtering.

Som Miljøkonsulent hos HC Container og med reference til virksomhedens ejer og adm. direktør bliver du en del af en dynamisk virksomhed med engagerede kolleger, som har indgående kendskab til branchen, og hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Om jobbet



Som Miljøkonsulent hos HC Container vil dine kunder bestå af mindre og mellemstore byggepladser i området omkring Nordsjælland og Storkøbenhavn. Salgsopgaven vil være opsøgende løsningssalg gennem kanvas, både telefonisk og fysisk, til nye kunder, såvel som mersalg til eksisterende kunder.

Dine primære opgaver bliver således:
  • Opsøgende salg af containerløsninger til nye kunder og mersalg til eksisterende kunder.

  • Behovsanalyse for at kunne skræddersy en løsning og lukke aftalen med kunden.
  • Sikre kundetilfredshed via en professionel og nærværende rådgivning med udgangspunkt i den gældende affaldsbekendtgørelse.
  • Løbende sikre og opdatere egen viden om relevant miljølovgivning og lokale regulativer.

Når du har solgt en løsning, overgår kunden til håndtering og servicering i driftsafdelingen, hvorefter du løbende skal være til rådighed for kunderne gennem byggeprocessen i forhold til rådgivning omkring nye affaldsfraktioner og justeringer af eksisterende.


Om dig



For at lykkes i dette job, skal du ikke alene have lyst til at lære, men også have gå-på-mod og selvdisciplin til at kunne skabe de forventede resultater. Til gengæld får du stor frihed til at erobre et marked med stort potentiale, og HC Container sørger for at give dig den oplæring, du har brug for.

Der stilles først og fremmest krav til følgende kompetencer hos dig:
  • Du har en håndværksmæssig uddannelse eller anden erfaring fra byggebranchen - og eventuelt kendskab til affaldshåndtering.
  • Du er proaktiv og drives af at skabe resultater.
  • Du har gode kommunikationsevner og forstår at tale med alle slags mennesker.
  • Du har selvdisciplin, og kan arbejde selvstændigt med at opbygge dit salg og samtidig samarbejde i et mindre team.
  • Du er nysgerrig og evner at tilegne dig viden.
  • Du har en positiv indstilling til udfordringer og sætter en ære i at nå dine mål.

Din vindende personlighed er langt vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund –det er din udstråling og indstilling, der tæller. Din evne til at navigere i byggebranchen kombineret med din miljømæssige ekspertise vil være afgørende for at bidrage til virksomhedens mål om at levere bæredygtige og effektive løsninger til byggepladserne i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Det er en forudsætning, at du besidder et huntergen og samtidig finder troværdighed og tillid essentielt for din tilgang til kunder såvel som i samarbejdet med dine kolleger.

Du tilbydes


Som den nye Miljøkonsulent hos HC Container får du en stilling i en flad organisation, hvor dine salgskompetencer vil blive udfordret og din erfaring fra byggebranchen vil blive brugbar, når der skal skabes bæredygtige løsninger hos kunderne.

Med den grundige oplæring du får, vil du tilegne dig en masse viden, som du vil kunne bruge ude hos kunderne, og du vil blive en del af en succesfuld virksomhed, hvor din målrettede evne til at sparke døren ind vil blive værdsat og belønnet.

Interesseret?



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Værløse
  • Fredag den 31. maj 2024