Instruktør til tømrer- og snedkeruddannelserne i Vejle

Vejle

Har du en baggrund som bygningssnedker eller andet inden for træfagene og lyst til at prøve noget nyt?

Så vil vi meget gerne i dialog med dig om at blive instruktør på tømrer- og snedkeruddannelserne på Syddansk Erhvervsskole i Vejle.

Dit job bliver i skoleoplæringen som instruktør for lærlinge, der har afsluttet grundforløb 2 og på vej til at finde læreplads i virksomhed. Vi arbejder med opgaver, der tilgodeser de faglige mål på den praktiske del af uddannelsen og du kommer til at fungere som mester for lærlinge i deres oplæring.

Generelt har vi særligt fokus på elevernes trivsel og faglige udvikling. Derfor er nogle af de vigtigste kompetencer, at du kan lide at arbejde med mennesker og kan skabe relationer til lærlingene. Vi sætter en ære i, at vores lærlinge trives med hinanden og med deres instruktør, da det ofte er disse faktorer som betyder, at lærlingen gennemfører sin uddannelse.

Du får muligheden for at udvikle og inspirere vores lærlinge, så de føler sig værdsatte og hørt i et trygt og åbent læringsmiljø. Du bliver en vigtig del af vores fantastiske afdeling sammen med faglærere, vejledere, virksomhedskonsulent og afdelingsleder.

Vi forestiller os, du er godt funderet med:

  • svendebrev som bygningssnedker eller anden uddannelse i træfagene
  • relevant erhvervserfaring fra branchen
  • lyst til at lære fra dig og arbejde med unge
  • erfaring med at lede unge – enten som ansvarlig for lærlinge, frivillig træner eller noget helt tredje.

Ansættelse

Stillingen er på fuldtid, 37 timer pr. uge inkl. frokostpauser med løn, pension og ansættelse i henhold til Overenskomst for Håndværkere. Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er i Vejle. Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning og CV med dokumentation for uddannelser viasde.dk/ledigestillinger så vi har den senest tirsdag den 28. maj 2024. Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 23.

Mere at vide? – Vi gi´r en kop kaffe

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Kasper Esager på telefon 2270 1314 for en snak om stillingen eller aftale tid til en kop kaffe.

Besøg os på en kort virtuel rundtur – se vores rundvisningsvideo.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vejle
  • Tirsdag den 28. maj 2024