Juridisk studentermedhjælper søges til Aalborg Forsyning

Studiejob - Vodskov

Om jobbet

Studerer du jura eller erhvervsjura, og har du lyst til at arbejde med dit fag i praksis, så er du måske vores nye kollega i Team Jura pr. 1. juli 2024 eller snarest muligt.

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2024.

Hvem bliver du en del af?

Du bliver en del af Team Jura i Sekretariatet. Sekretariatet varetager ud over jura en række andre tværgående opgaver inden for bl.a. presse, bestyrelsesbetjening, HR samt sekretærfunktioner.

Team Jura består aktuelt af 7 medarbejdere, og arbejder med bl.a. selskabsret, forsyningsret, obligationsret, fast ejendom, tinglysning, GDPR og erhvervslejeret samt mange andre juridiske discipliner forbundet med den grønne omstilling.

Dit arbejdssted vil være Norbis Park 100, 9310 Vodskov. Vi gør opmærksom på, at der ikke er offentlig transport til kontoret.

Jobbet

Som juridisk studentermedhjælper hos Aalborg Forsyning kommer du til at arbejde sammen med kollegaer på tværs af organisationen og løse forskelligartede juridiske opgaver.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i at assistere med udarbejdelse af juridiske svar og notater, besvarelse af aktindsigtsanmodninger samt indsamling og gennemgang af juridisk materiale til løsning af opgaver for organisationen.

Hvem er du?

Vi forventer, at du er studerende på 4.- 6. semester af jura- eller erhvervsjurauddannelsen, men du er også velkommen til at søge stillingen, hvis du er på et andet semester. Det vil være en fordel, hvis du har relevant erfaring fra et andet juridisk studiejob.

Du skal have gode kommunikative evner og kunne bringe din faglige viden i spil i praksis. Du kan samarbejde bredt, da du kommer til at deltage aktivt i et samarbejde med kolleger med forskellige faglige baggrunde.

Vilkår og praktiske forhold

Der er tale om en fast stilling på 15 timer om ugen. Arbejdsopgaverne og dermed timer pr. uge kan variere og aftales løbende, men vi forventer, at timerne primært ligger inden for kontorets normale åbningstid.

Vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder således, at arbejdet kan tilrettelægges i overensstemmelse hermed.

Løn og ansættelsesvilkår er efter overenskomst.

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Helle Brixen Haggren på [email protected] eller på tlf. 29249954.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 7. juni 2024 på Norbis Park 100, 9310 Vodskov.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

En kopi af din studiejournal med beståede fag og/eller dit eksamensbevis for bacheloruddannelsen skal være vedlagt ansøgningen

Aalborg Forsyning
Aalborg Forsyning er midt i en ambitiøs udvikling af vores forsyning. Med mere end 500 medarbejdere leverer vi hver dag varme, gas, køling og rent vand til vores kunder. Vi håndterer regnvand, spildevand med ambitioner om at bidrage til den grønne omstilling. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Det sker bl.a. i vores erhvervsområde Norbis Park, hvor vi i disse år bygger og afprøver nye teknologier, der skal skabe fremtidssikker forsyning. Vi er organiseret i tre direktørområder for innovation, teknik og økonomi, og så er Aalborg Forsyning Danmarks 2. største kommunalt ejede multiforsyning.
Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 500 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vodskov
  • Lørdag den 01. juni 2024