[xxxxx] søger socialpædagog

Brøndby

Hulegården, som ligger i Brøndby, er et botilbud for voksne mennesker med kognitive funktionsnedsættelser. Vi brænder for at støtte vores beboere til størst mulig indflydelse på deres eget liv. Harmonerer det med dit menneskesyn? Så vil vi gerne have dig med på vores hold.

Stillingen er 37 timer om ugen.

Jobbet
Du bliver en del af en veluddannet personalegruppe organiseret i to grupper samt administration og ledelse. Du løser opgaver på tværs af Hulegården, og relationen til beboere, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere er derfor en meget vigtig del af jobbet. Vi giver hinanden løbende sparring, feedback og vejledning omkring tværfaglige spørgsmål og arbejdsgange.

Funktionsniveauet hos vores beboere spænder fra et mindre omfattende støttebehov, fx samtalebaseret støtte til beboere med mere omfattende støttebehov, herunder intensiv støtte til personlig hygiejne.

De fleste beboere har et aktivt verbalt sprog. Enkelte fungerer på et tidligt udviklingstrin - fxmennesker med autisme uden aktivt verbalt sprog. Derfor er det en fordel, hvis du har kendskab til visuel kommunikation, åben dialog og Tegn til Tale.

De daglige pædagogiske opgaver planlægges og udføres med udgangspunkt i – og i samarbejde med - hver enkelt beboer. Da vi dokumenterer alt i Nexus, vil det være en fordel, hvis du kender systemet.

Da Hulegården er et døgntilbud, har du skiftende tjenestetider dag/aften og arbejder i udgangspunktet tre weekender på otte uger. Vi har fast vågen natpersonale, og dine tjenester ligger derfor fortrinsvis i tidsrummet kl. 7 – 23.

Hvem er vi?
Hulegården er et botilbud for 40 voksne mennesker med forskellige kognitive funktionsnedsættelser. Hulegården er en del af Den Sociale Virksomhed under Region H og drives jf. Lov om social service §§ 107 og 108.

Vi tager afsæt i Den Sociale Virksomheds mål og har fokus på deltagelse, beboernes rettigheder, trivsel, sundhed og seksualitet.

Størst mulig indflydelse på eget liv er vores mission.

  • Vi understøtter beboernes mestring af eget liv og dermed beboernes livsduelighed
  • Vi understøtter beboernes muligheder for udfoldelse
  • Vi støtter beboerne i at træffe hensigtsmæssige valg
  • Vi tror på, at beboerne kan

Vi forestiller os, at du:

  • er nysgerrig og undersøgende på beboernes adfærd og arbejder med udgangspunkt i low arousal.
  • kan skabe trivsel og udvikling hos beboerne gennem deltagelse, struktur og genkendelighed.
  • har et roligt nervesystem, en veludviklet mentaliseringsevne og arbejder med visuel kommunikation.
  • går til arbejdet med ligeværd, respekt og tillid overfor beboere og kolleger.

Du vægter samarbejdet med dine kolleger højt, indgår i fælles refleksioner og er interesseret i at sætte din egen praksis på spil. Du er ordentlig, fagligt dygtig, stabil og fleksibel.

Hvad tilbyder vi?
Du skal være pædagog hos os, hvis du ønsker en hverdag, hvor du har en høj grad af indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde og rig mulighed for at udfolde dine kompetencer og ideer.

Du ansættes til to ting: Faglighed og samarbejde. Vi værner om vores sociale kapital og har fokus på konstruktiv feedback, medledelse og kompetenceudvikling. Vores arbejdsmiljø og kultur er noget vi skaber sammen. Vi prioriterer faglig udvikling gennem efter-/videreuddannelse, kurser, temadage og supervision. Sidstnævnte varetages af psykolog Bo Hejlskov Elvén.

For at sikre en god opstart og grundig introduktion, tilknyttes du som ny kollega de første 6 mdr. en lokal mentor.

Du bliver ansat på SLs overenskomst.

Vil du vide mere?
Du kan se mere til os på www.Hulegården.dk, LinkedIn, Facebook eller Instagram.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lena Andersen på 30 58 77 40 eller Line Mikkelsen, som er pædagog og tillidsrepræsentant på tlf. 21 15 17 47. Du kan også skrive til [email protected].

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning, CV og dokumentation for din uddannelse nu eller senest d. 12. januar 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brøndby
  • Fredag den 12. januar 2024