Pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til Dagtilbuddet Aktiviteten & Røret

Frederikshavn

Dagtilbuddet Aktiviteten & Røret i Sæby søger en pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til barselsvikariat 32 timer/uge.

Vil du beskrive dig selv som fagligt engageret

Så er det måske dig vi søger til Dagtilbuddet Aktiviteten & Røret. Dagtilbuddet er beliggende midt i Sæby med tæt til skov og strand, og er et beskæftigelsestilbud for voksne borgere med varig og betydelig nedsat funktionsniveau under Handicap og Psykiatri i Frederikshavn Kommune. Stillingen er på gennemsnitlig er 32 t/u. – du må gerne kunne tiltræde så hurtig som muligt.

Bliv en del af en engageret medarbejdergruppe

Dagtilbuddet Aktiviteten/Røret skal danne rammen om et tilbud, hvor målet er at skabe livskvalitet og selvstændighed gennem en meningsfyldt hverdag med aktiviteter tilrettelagt ud fra den enkeltes kompetencer og interesser. Aktiviteterne vil foregå både indendørs og udendørs på alle tider af året. Du skal derfor være iderig og kreativ i opgaveløsningerne og gerne holde af holde både værkstedsaktiviteter og friluftsliv.

Den pædagogiske tilgang tager afsæt i Handicapafdelingens kerneopgave og arbejdsgrundlag og kendskab til metoden Low arousal samt dokumentationssystemet Cura vil være en fordel.

Sæt dine kompetencer i spil.

I dagtilbuddet er der fokus på,

  • Borgernes ønsker og drømme
  • Dokumentation og målrettet indsats
  • At skabe forudsigelighed i en hverdag i konstant forandring
  • Kan holde fokus på kerneopgaven
  • Samarbejde med Bofællesskabet, øvrige samarbejdspartnere samt pårørende
  • Hjælp og støtte til personlig hygiejne samt spisning

Vil du være en del af vores team

Er det vigtigt at du er engageret og ansvarlig og kan bevare overblikket i pressede situationer.

Du vil få en god arbejdsplads hvor dagene er forskellige, der er mange bolde i luften. Vi har en arbejdsplads der er i forandring, hvor du vil få mulighed for indflydelse. Vi er en medarbejdergruppe med et stort engagement, der vil sørge for en god introduktion og oplæring til jobbet.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være i tidsrummet fra 08.00-15.30, dog kan der forekomme mødeaktivitet fra 15.00-17.00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederikshavn
  • Onsdag den 29. maj 2024