Pædagog/pædagogisk assistent

Gedsted

Pædagog/pædagogisk assistent 32 timer i børnehave og klub (4-6 klasse)

Pædagog/pædagogisk assistent søges til Børnehuset Sangfuglen, en 32 timers stilling til 1. august 2024

Vi søger en uddannet pædagog/pædagogisk assistent, der både kan være i vores børnehave og i vores klubtilbud. (Klubben er den eneste i Vesthimmerlands Kommune og meget attraktiv).

Børnehuset Sangfuglen er en del af Gedsted Skole og LBO. LBO-delen rummer både vuggestue, børnehave, SFO og klub. Vi har desuden et tæt samarbejde med skolen.

Vi har pt. 19 børn i vuggestuen, 29 børnehave,37 sfo-børn og 24 Klub-børn (4-6 klasse).

Børnehuset Sangfuglen er en certificeret sangglad institution, derfor må du gerne elske at synge og gerne har mod på at stå for en sangsamling med vores børn.

I vores klub mangler vi en pædagog, der vil elske at give vores klubbørn sjove, kreative, udfordrende og spændende timer i klubtiden. Klubben har åbent hver mandag og torsdag fra ca. 13.45-16.30

Klubben har ture ud af huset, hvor vi tager i biografen, i Fårup sommerland o. lign. derfor kan nogle timer ligge udover normalearbejdstider.

Gedsted ligger midt i et naturskønt område og desuden har vi fine udefaciliteter, så det vil være fantastisk, hvis du også er et udemenneske!

Vi lægger vægt på at skabe en tryg og udviklende hverdag for børnene, hvor relationerne mellem børnene og mellem børn og voksne er helt central. Alle børn er vores børn. Vi arbejder ud fra principperne i KIDS og har alle ICDP- modul 1. Vores fokusområde det kommende år er børns sproglige udvikling.

I børnehaven har vi brug for, at du er indlevende og god til at være nærværende og nysgerrig på barnets perspektiv. Du skal også være god til at lege, da det jo især er gennem leg, at børn udvikler sig.

I klubben skal du være god til at se hvad vores klubbørn har interesse for. Er det at sætte kreative aktiviteter i gang, eller er det at lave mad sammen med dem – her skal du være omstillingsparat og kreativ – sammen med en kollega.

Vi er i opstartsfasen i arbejdet med mellemformer, derfor vil vi gennem det næste år sætte gang i denne udvikling som du bliver en del af. Dette betyder, at du skal kunne arbejde med dig selv, turde sætte dig selv i spil, for at skabe udvikling for børnene.

For yderligere oplysninger kontakt:

Anne-Mette Winge Hansen LBO-leder: 99668620 eller 31603070

Du er velkommen til at komme og se LBOen, så ring og lav en aftale med Anne-Mette

Ansøgningsfrist: 20. juni.

Ansættelsessamtaler: 24. juni. Fra kl. 16

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gedsted.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Gedsted
  • Torsdag den 20. juni 2024