Koordinator til Specialindsats for Voksne med Autisme

Randers SV

Vil du være med til at skabe indsatser, der gør en forskel for sårbare borgere i Randers Kommune? Falder det dig naturligt at indtage en koordinerende rolle, hvor du bidrager til at sikre en smidig drift af hverdagen? Så er du muligvis det perfekte match til stillingen som koordinator.

I Randers Kommune er vi optagede af at koordinere og tilrettelægge sammenhæng i indsatserne for mennesker der lever med autisme og komplekse problemstillinger i hverdagen. Formålet er at borgerne opnår øget selvstændighed og mulighed for at mestre deres eget liv.

Din opgave som koordinator bliver at understøtte og udvikle de rammer, der gør det muligt for os at nå i mål med denne opgave.

Dit arbejdsområde
Du bliver tilknyttet Specialindsats for Voksne med autisme, som leverer specialiserede tilbud til voksne med autismespektrumforstyrrelser. Du skal stå for den daglige koordinering af Tværgående Team, der leverer specialiseret mestringsvejledning til voksne med komplekse komorbiditeter. Herunder en eller flere betydelige og komplekse psykiske og/eller sociale funktionsnedsættelser. Derudover skal du koordinere tværgående opgaver for mestringsvejledningen m.fl.

Du får reference til afdelingslederen for autismeområdet og har primær base på Autismecentret, hvor mestringsvejlederne og Tværgående Team også holder til.

Dine arbejdsopgaver
Du skal som koordinator lykkes med en bred vifte af opgaver. I din ansøgning vil vi gerne læse konkrete eksempler på, hvordan du
  • Arbejder tæt sammen med afdelingsleder og indgår i de kontinuerlige drøftelser om drift og udvikling af områderne
  • Understøtter den daglige drift i Tværgående Team, herunder samarbejder med myndighed og indgår visitationsmøder samt opfølgning på borgere
  • Understøtter faglig og organisatorisk udvikling på områderne
  • Sikrer implementering af faglige tilgange og metoder i praksis
  • Arbejder med dokumentation og kvalitetssikring i forhold til borgernes indsats- og delmål
  • Tilbyder og håndterer sparring med medarbejderne i det daglige


Foruden ovenstående skal du kunne varetage en række driftsrelaterede administrative opgaver som f.eks. arbejdstidsplanlægning, kalenderstyring, udarbejdelse af årshjul, dokumentationsarbejde, udvikling af materiale, politikker og retningslinjer samt lønindberetning og koordinering af opgaver og arrangementer (f.eks. temadage).

Dine kvalifikationer
Du er pædagogisk uddannet og har længerevarende erfaring med samarbejdet med voksne med autisme og andre komplekse problemstillinger i henhold til Serviceloven §§ 85, 82 og 82b. Derudover har du en kandidat inden for det pædagogiske felt, f.eks. pædagogisk antropologi, så du evner at koordinere processer og se sammenhænge i forskellige kontekster. Samtidig ser vi gerne at du har kendskab til eller er uddannet i KRAP.

Du besidder evnen til at skabe relationer og samarbejde på tværs af organisationen med forskellige faggrupper. Du har stærke analytiske evner, gode kommunikative færdigheder, erfaring med projektarbejde og forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation.

Du har kørekort B og er villig til at stille egen bil til rådighed i dit arbejde.

Du kan forvente
Som koordinator bliver du en del et samarbejde med engagerede og dygtige medarbejdere samt ledere, der vil støtte og udfordre dig i det daglige arbejde med henblik på høj faglig kvalitet i opgaveløsningen.

Du vil modtage kvalificeret og løbende sparring fra afdelingslederen samt få mulighed for at modtage ekstern individuel supervision. Dertil kommer løbende mulighed for kompetenceudvikling og relevant efteruddannelse.

Du vil få en udfordrende hverdag med stor indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og mulighed for at præge den faglig udviklingen af områderne.

Ansøgningsfrist
25. maj 2024 kl. 12.00.
Samtaler holdes den 27. maj 2024.
Referencer indhentes forud for eventuel ansættelse.

Hvis du ønsker at vide mere
om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Specialindsats for voksne med autisme Christina Mosehøj Bager på telefon 20 25 97 71.

Forventet tiltrædelse er den 1. juni 2024.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Randers SV
  • Lørdag den 25. maj 2024