Teamleder til børneområdet

Allerød

Vi søger en dygtig teamleder til en spændende stilling på børne- og familieområdet i en spændende udviklingsorienteret organisation. Tiltrædelse 1. februar 2024 eller snarest derefter.

Om os
Stillingen er forankret i Borgerservice – Børn & familier, som en del af den samlede Borgerservice. Kerneopgaverne i Borgerservice spænder over alt fra udstedelse af pas og kørekort, udbetaling af ydelser med mere til indsatser inden for social- og beskæftigelsesområdet og varetages af ca. 100 medarbejdere placeret på rådhuset. Målgruppen er både børn og voksne. Derudover er der til Borgerservice tilknyttet en udførende virksomhed inden for indsatser til børn, unge og voksne, som ligger eksternt fra rådhuset.

Allerød Kommune har et helhedssyn på barnets/familiens aktuelle livssituation og sikrer sammenhængende indsatser med afsæt i barnets/familiens egne ønsker og syn på både ressourcer og barrierer for at mestre eget liv med det mål at støtte barnet/familien bedst muligt i netop at mestre hverdagslivet med familie, uddannelse, job og fritid.

Der er et særligt fokus på udvikling af tilgangen "én familie – én indgang". Det betyder, at alle familier med komplekse problemstillinger har en familiekoordinator, som sørger for at samle alle planer og indsatser på tværs af den kommunale forvaltning i én plan, som bliver udarbejdet sammen med familien. Vi arbejder løbende på at udvikle og tilpasse metoder og tilgange, så vi kontinuerligt leverer den bedst mulige service til vores borgere.

Om stillingen
Brænder du for at arbejde med børn og familier, som har særlige behov? Og brænder du for, at kunne gøre en forskel for børn og familier gennem faglige indsatser, der har fokus på barnets og familiens behov? Har du øje for, at det kræver koordination på tværs af faggrupper for at skabe en målrettet sammenhængende og helhedsorienteret indsats på børneområdet? Er du samtidig en dygtig leder, der kan sikre retning og ensartethed i praksis, og samtidig har blik for – og erfaring med – udviklingsprocesser på tværs af organisationen? Vil du være med til at implementere Barnets Lov og en større kulturændring i forhold til vores tilgang på børneområdet? Så er det måske lige dig, vi søger.

Borgerservice – Børn & familier er pr. 1. januar 2024 opdelt i to teams, der arbejder tæt sammen. Begge teams arbejder med forebyggelse og sociale sager, men har hver især ansvaret for særlige områder. Dit team er ansvarlig for Børn- og Ungeudvalget, anbringelsessager og sager fra Sandholmlejren. Det andet team har ansvaret for modtagelsen og handicapkompenserende ydelser.

Hver team vil afholde individuelle teammøder. De faglige møder vil ligge på tværs af de to teams, så vi sikrer samme faglig retning og samarbejde på tværs af de to teams.

Om dig
Vi søger dig, der:

  • har en socialfaglig/juridisk – eller tilsvarende relevant – uddannelse
  • har ledelseserfaring og brænder for personaleledelse
  • har kompetencer til at koordinere på tværs af afdelinger, myndighedsområder, eksterne samarbejdspartnere med mere
  • kan lede et dynamisk teamarbejde omkring familierne med fokus på fremdrift, inddragelse og kvalitet
  • kan håndtere pressede borgere og deres pårørende
  • har evner og lyst til at understøtte forebyggelse og sammenhængende borgerforløb
  • er engageret, struktureret og har en god skriftlighed
  • har kendskab til it på brugerniveau (vi arbejder blandt andet i DUBU).


Derfor skal du vælge os
Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave – at skabe værdi for borgeren.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Vi tilbyder dig

  • en lederstilling i en dynamisk og hurtigarbejdende organisation, med stort fokus på, hvordan vi gør det bedst muligt for borgerne
  • en plads i en rigtig god ledergruppe
  • engagerede og kompetente kollegaer
  • afvekslende og udfordrende arbejde, hvor ikke to dage er ens
  • en stilling med høj grad af selvstændighed og indflydelse og gode samarbejdsrelationer
  • en storrumsarbejdsplads på et nyere rådhus
  • fast supervision.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst med HK, Dansk Socialrådgiverforening eller Djøf.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Lina Al-Muhanna på 48 12 63 85 eller socialchef Gitte Overgaard på 22 72 82 21, hvis du ønsker at vide mere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 14. januar 2024.

Vi inviterer løbende ind til ansættelsessamtaler og senest i uge 3 og indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=306f4957)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Allerød
  • Søndag den 14. januar 2024