AC’er/generalist til borger- og politikerbetjening samt projektledelse på teknik- og miljøområdet

Greve Kommune, Greve

Få yderligere info om stillingen
Der skal også løbende udvikles forskellige løsninger i organisationen, så vi kan effektivisere arbejdsgange og imødekomme det der efterspørges. Der er derfor behov for, at du kan stå for tværgående projektledelse og arbejde understøttende i forhold til implementering af diverse udviklingsprojekter af både faglig og organisatorisk art. Opgaverne vil variere, men vil blandt andet være:

  • udarbejdelse af en bæredygtig transport- og mobilitetsstrategi for kommunen som virksomhed som en del af kommunens Klimahandleplan


  • forbedring af arbejdsgange herunder via kunstig intelligens


  • udbud af større kontrakter samt


  • understøttelse af arbejdet med kommunens planer og strategier, herunder Ejendomsstrategien


Vi har derfor behov for en dygtig AC/generalist, der kan understøtte centerledelsen i at sikre, at der bliver svaret på henvendelser indenfor tidsfristerne, men også med respekt for de ressourcer centret har til rådighed og den faglighed som medarbejderne i de enkelte enheder har. Det vil være en del af opgaven, at du koordinerer svar og indstillinger, men også at du selv griber pennen og svarer med input fra de faglige medarbejdere. Du vil også selv skulle udarbejde indstillinger til politikerne og direktionen.

Samtidig skal du kunne projektlede udvikling af centrets arbejdsopgaver og være med på løbende at indgå i mange forskellige opgaver og projekter – store som små i organisationen.

Vi kan tilbyde et godt kollegialt fællesskab og en spændende, uformel og udfordrende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, i balance med dit privatliv.

Center for Teknik og Miljø består af i alt fem enheder, som dækker alle kommunens opgaver på det tekniske område. Du bliver ansat i enheden Stab og Klima, som består af i alt 9 medarbejdere. Du vil arbejde på tværs af centerets fem enheder, som dækker miljø, byggeri, plan, vej og trafik, landskab samt ejendomsservice.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring fra en politisk styret organisation for eksempel en kommune, hvor du har skrevet borgmestersvar, indstillinger, eller lignende.


  • Er vant til at lede og koordinere tværgående projekter i en organisation og er god til at opbygge netværk både internt og eksternt


  • Brænder for den gode service overfor borgere og politikere og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt med mange forskellige målgrupper, samt at formidle komplekse faglige problemstillinger, så det er forståeligt


  • Er struktureret og formår at have det store overblik


  • Evner at favne den kommunale organisation på tværs, samt inkludere de forskellige fagligheder i Center for Teknik og Miljø, samt at opbygge netværk med de øvrige centre i kommunen


  • Har indsigt i og forståelse for politiske beslutningsprocesser


  • Har en længerendevarende relevant uddannelse


  • Er imødekommende, engageret og evner at motivere din medspiller mod fælles mål


Ansættelsen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge med flextid. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte stab- og ejendomschef Katrine Madsen på [email protected] eller telefon 23 60 95 53 (dog ikke i uge 44-45 hvor du kan kontakte centerchef Rikke Hvelplund på [email protected] eller telefon 43 97 38 66) eller chefkonsulent Birgitte Jacobsen på [email protected] eller telefon 43 97 91 34.

Ansøgningsfrist: Søndag den 17. november 2024.

Vi afholder samtaler torsdag den 21. november 2024 (1. runde) og onsdag den 27. november 2024 (2. runde). Vi forventer at få den rigtige kandidat ansat pr. 1. januar 2025.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Få yderligere info og kontakt på Greve Kommune's hjemmeside: klik her......
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 22.10.2024
  • Projektleder
  • Greve