Receptionist til unikke 71 Nyhavn Hotel

København

Kan du få vores gæster til at føle sig trygge og som noget ganske særligt?

Med udgangspunkt i 71 Nyhavn Hotels DNA skal du ved hjælp af din imødekommende personlighed udøve det bedst tænkelige værtskab for vores gæster. Det er din opgave at se hotellet med gæstens øjne, så vi altid sikrer, de får den bedst mulige oplevelse, når de besøger os - alt sammen i tæt samarbejde med dine dygtige og engagerede kolleger.

”En af de succesoplevelser jeg selv har oplevet med 71 Nyhavn Hotel, er den kultur vi har fået skabt dernede. Vi bygger hele vores kultur på vores værtskabs DNA, og for mig handler det enormt meget om at motivere medarbejderne og give dem empowerment” Signe Vazquez Larsen, Hoteldirektør for 71 Nyhavn Hotel & Copenhagen Strand.

Dine primære arbejdsopgaver

Som receptionist er du den første og sidste gæsterne møder. Din personlige indsats gør en forskel for, at gæsten har en god oplevelse. Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Ind- og udcheck af gæster
  • Concierge arbejde herunder vejlede gæster omkring deres besøg i København – fx anbefale restauranter og seværdigheder
  • Administration – fx værelsestildeling og følge op på dagens ankomster
  • Mersalg, herunder opsalg af værelseskategorier
  • Oplæring og udvikling af nye kolleger og elever
  • Håndtere gæsteklager mundtligt og skriftligt med den målsætning, at alle gæster forlader hotellet glade og tilfredse
  • Besvare gæsteforespørgsler via mail – på både dansk og engelsk
  • Modtage og udlevere baggage

I Arp-Hansen Hotel Group har vi åbent alle årets dage. Som receptionist skal du derfor trives med varierende arbejdstider herunder morgen, aften, weekender og helligdage - og kan se en fordel i det.

Hvad forventer vi af dig?

Vores nye kollega skal vigtigst af alt besidde et udpræget servicegen og have lyst til at gøre en forskel for vores vigtige gæster - alt andet kan vi lære dig. Du får også brug for struktur, dit overblik og din evne til at bevare roen og det gode humør. Lige så vigtigt er det, at du er ambitiøs og kan lide at skabe resultater gennem tæt og positivt samarbejde med kollegerne - både internt i afdelingen, men også på tværs af afdelingerne. Vi har en feedback-kultur, hvor vi løbende giver hinanden feedback med ønsket om at udvikle os selv og hinanden, så vi sammen bliver endnu bedre.

Som receptionist er ikke to dage ens, og det kræver omstillingsparathed og fleksibilitet. Vi udvikler os hele tiden, og derfor vil der løbende blive indført nye tiltag, så vi når vores mål. Derfor er det essentielt for stillingen, at du som vores nye kollega er villig til at løfte alle opgaver med stolthed - som en del af teamet.

Har du en uddannelse som receptionist eller serviceøkonom, er det en fordel, men ikke krav.

Det er til gengæld et krav, at du behersker flydende dansk i skrift og tale, og at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale. It is required that you understand and speak Danish.

Da vi sommetider skal hjælpe vores gæster med at parkere bilen, vil det være en fordel, hvis du har et kørekort.

Hvad kan du forvente af os?

Udover at du bliver en del af et yderst charmerende hotel beliggende i hjertet af Nyhavn, bliver du også en del af Københavns største hotelkæde - Arp-Hansen Hotel Group. Her er ingen drømme for store, og vi gør en dyd ud af at se dig præcis som den, du er. Det er nemlig vigtigt for os at sikre en god arbejdsplads og et sundt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger, så alle føler sig hjemme - præcis som vores gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • København
  • Søndag den 24. marts 2024