Rengøring - tandlægeklinik i 4600 Køge

Køge

Vi har virkelig behov for en ny kollega, som kan hjælpe os 2 gange om ugen - der er tirsdag og torsdag - 1 time 15 min pr. gang, i en tandlægeklinik i Ølby Centret.

Klinikken ligger lige midt i Ølby centret, hvorfor der ikke er lang hverken til bus eller S-tog.

Jobbet er et "lille job", fleksjob, ekstra job eller bi job - der er ikke noget krav om erfaring indenfor rengøring, da jobbet er udførligt beskrevet. Det eneste krav vi stiller er, at du er mødestabil og grundig, har sans for detaljerne.

Jobbet deles med kollega, som har de andre 3 dage. Man skal være indstillet på, at kunne dække kolega ved ferie og sygdom.

Jobbet indebærer affaldshåndtering af lettere affald (pap og papir til container), rengøring af flader, rengøring af gulve, toiletter, personalerum, gangarealer og klinikker. Bemærk ingen rengøring af tandlægestol.

Normeret arbejdstid pr gang: 1 time 15 min

Tidligst mulige mødetider: mandag og tirsdag kl. 19.00, onsdag kl. 18.00, torsdag kl. 19.00 fredag kl. 15.00. Der er ikke mulighed for morgenrengøring.

Løn iht. overenskomst.

Jobstart: hurtigst muligt.

Ansøgning bedes sendt pr mail til [email protected]
Skriv venligst Køge i overskrift på ansøgning.

Vi afholder løbende jobsamtaler

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Køge
  • Onsdag den 28. august 2024