Sales Manager

København N

Er du en erfaren sælger, har du interesse for FMCG eller blot et naturligt drive, er det måske dig vi søger. Har du i øvrigt et godt netværk og passion for at sælge de bedste kvalitetsdrikkevarer, så vil vi virkelig gerne høre fra dig.

Hos depanneur har vi I de seneste par år oplevet kraftig vækst på salg af vores drikkevareportefølje, der i dag omfatter øl, vin, sodavand, juice og kaffe. Vi afsætter vores produkter på tværs af ontrade, off-trade, kontor-kunder og i forbindelse med diverse mindre og større events.

Den nye Sales Manager får specifikt ansvar for at udbygge vores kundebase overalt i landet på ontrade-området i samspil med den øvrige salgsorganisation. Udover at have erfaring indenfor salg, er det vigtigt, at den rette profil kan fremstå som en stærk ambassadør for brandet og formå både at servicere og udvikle vores nuværende kunder, samtidig med at der er høj fokus på vækst af kundebasen. Du får en stærk produktportefølje at arbejde med og kommer til at indgå i et erfarent salgsteam, hvor løbende sparring og samarbejde er en essentiel del af den måde vi arbejder på.

Overordnet ansvar:

  • At udbygge vores kundebase med nye ontrade kunder på Sjælland via netværk, kold kanvas og masser af motivation
  • At agere som en stærk brand ambassadør med et stort netværk i branchen, der desuden formår at etablere værdiskabende samarbejder mellem depanneur og HORECA kunder
  • At være ansvarlig for værdiskabende aktiveringer med oplagte salgsmuligheder i samarbejde med hovedkontoret og det øvrige salgsteam, herunder: collaborations, kommercielle partnerskaber, events og arrangementer m.m.
  • At opnå egne salgsmål, samt være medansvarlig for opfyldelsen af depanneurs overordnede økonomiske og finansielle mål
  • At bidrage positivt til en stærk virksomhedskultur og en virksomhed hvor vi elsker vores produkter, at gå på arbejde og have det sjovt med hinanden

Du bliver en del af en handlekraftig organisation, hvor der er kort fra idé til handling. Via vores engagement med kunder, samarbejdspartnere og leverandører er der adgang til masser af perks og sjove events. Dertil tilbyder vi selvfølgelig også adgang til pension og sygeforsikringer. Alt det kan du høre mere om, hvis vi bliver enige om, at der er et match.

Har du spørgsmål til stillingen eller depanneur som arbejdsplads, så kontakt gerne Sales Director, Christian Kier (53 57 86 54 / [email protected]) eller Business Development Director, Daniel Rørbæk (24 61 73 24 / [email protected]).

Arbejdssted er depanneurs hovedkontor, Struenseegade 15a, 1. Tv, 2200 København N

Interesseret? Tjek os ud på depanneur.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København N
  • Onsdag den 20. december 2023