Relationsskabende Account Manager til [xxxxx]

Padborg

Til vores team i Padborg søger vi en engageret Account Manager. Det bliver din opgave at videreudvikle din egen kundeportefølje og bidrage til vores i forvejen høje kundetilfredshed. Er du klar på at komme med på holdet og medvirke til Fleggaard Leasings fortsatte vækst i erhvervssegmentet? Så læs mere her! Om os – og hvad vi kan tilbyde
En af vores kollegaer har fået andre spændende opgaver i selskabet, derfor søger vi en ny dygtig og entusiastisk Account Manager til vores dedikerede SME-team. Vores team til små og mellemstore kunder består af 7 Account Managers, en studentermedhjælper og en elev. Her har vi fokus på at tilbyde vores kunder seriøs rådgivning og konkurrencedygtige priser. Drift og kommerciel kundeudvikling samt vores knowhow og markedsposition er Fleggaard Leasings vej til succes. Her ”spiller vi hinanden gode” og sparrer med hinanden, så kunderne får den bedst mulige oplevelse.

Du får en fleksibel og foranderlig hverdag med en stor berøringsflade og et tæt samarbejde med vores kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Vi dyrker det sociale fællesskab gennem mange forskellige personalearrangementer. Derudover har vi en god kantineordning samt gode personalerabatter og medarbejderfordele på tværs af koncernen.

Om jobbet
Som Account Manager er du en nøglefigur i vores salgsteam og er ansvarlig for at vedligeholde og udvikle vores leasingportefølje. Din primære opgave er at sikre høj kundetilfredshed gennem proaktivt salg, dybdegående forståelse af kundens behov og levering af kvalificerede leasingløsninger.

Du skal tage et lead på

  • At identificere og forfølge salgsmuligheder for at opfylde afdelingens salgsmål.
  • Vedligeholdelse og udvikling af leasingporteføljen gennem positiv kundeinteraktion og løbende opfølgning.
  • At sikre klar og konstruktiv kommunikation med kunder samt samarbejde effektivt med interne afdelinger.
  • At sikre positive kundeoplevelser ved effektiv håndtering af kundebehov og forespørgsler.
  • At bidrage til analyser, der skaber detaljeret information om specifikke områder og omsætte de data til konkrete handlinger.

Din profil
Du har erfaring med vedholdende opsøgende salgsarbejde og har vist stærke resultater inden for salg og kundebehandling. Har du erfaring som Account Manager fra billeasing eller lignende branche er det en fordel. Du har gerne et grundlæggende kendskab til leasingprodukter, finansielle beregninger og leasingbranchen. Som noget af det vigtigste har du fremragende kommunikative- og forhandlingsevner samtidig med, at du mestrer at omsætte salgsdata til konkrete handlinger. Du har en god forståelse for IT-systemer og Microsoft Office-pakken. Du kan desuden gøre dig forståelig på tysk eller engelsk

Du er som person

  • Resultatorienteret med en stærk vilje til at opnå vores salgsmål
  • Selvstændig med evnen til at arbejde effektivt i et team
  • Udadvendt og god til at opbygge og vedligeholde relationer
  • Organiseret med god planlægningsevne, opfølgningsevner og detaljeorientering

Fleggaard Leasing
Vi er et af Danmarks største privatejede og uafhængige leasingselskaber. Fleggaard Leasing har de seneste år været på en større vækstrejse, bl.a. gennem opkøb af flere selskaber, så vi i dag er 130 medarbejdere. Leasingbranchen er kontinuerligt under forandring, så hverdagen er altid spændende og alsidig.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager – SME Lars Borg Christensen på +45 72132041 eller [email protected]

Ansøgning
Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat. Så klik på ”Søg Stillingen” ude til højre og send os allerede i dag et par ord om dig selv - og hvorfor vi skal vælge dig. Vi håber på opstart snarest muligt, men venter gerne på den rette kandidat

Vi ser frem til at modtage DIN ansøgning!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Padborg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Padborg
  • Onsdag den 06. marts 2024