Teamleder for sælgere ved koncerter og festivaler

Århus C

KILLNOISE er en svensk virksomhed, der fremstiller miljøvenlige, funktionelle og stilfulde ørepropper. Vi arbejder på festivaler, koncerter og events i hele Skandinavien. Se mere om os på www.KILLNOISE.com eller www.facebook.com/KILLNOISE

Vi leder efter dig, der er god med mennesker, er engageret og spreder positiv energi for altid at få dit salgsteam til at føle sig godt og glad.
Du er en naturlig leder, med stor handlekraft og organisatoriske evner. Du er ansvarlig og står på egne ben, og er god til at holde mange bolde i luften.

Som Salgschef arbejder du med salg ved store og små koncerter i Aarhusområdet, og eventuelt ved enkelte andre koncerter i andre dele af Danmark. Din primære opgave er at engagere, drive og coache dit salgsteam, så de yder deres bedste ved arrangementet. Du udarbejder salgsmateriale, styrer opfyldning af varer, samt gør færdig og rydder op efter arrangementet. Du skal også være villig til at hjælpe med at sælge produkterne i arbejdstiden, hvis der er behov for det.

Du vil trives med dette job, hvis du er en person, der trives i eventsammenhæng og ser stor værdi i tidligt at få stort ansvar over personale og salg. Tidligere lederansvar og/eller erfaring inden for salg, sport og teamwork er meriterende, men ikke et krav. Din holdning og personlighed er vigtigst!

Arbejdet udføres primært om eftermiddagen/aftenen. Lønnen er et fast beløb per arrangement og varierer alt efter størrelse, tid det tager og ansvar, den udbetales månedligt.

Udfyld formular i nedenstående link for at indsende din ansøgning!

SEND OS DIN ANSØGNING HER

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Århus C
  • Onsdag den 29. maj 2024