Intern salgschef

Hjørring

Vindunor er en nordjysk familieejet vinduesfabrik og har sine rødder tilbage til 1976. Virksomheden producerer vinduer og døre, og Vindunors produkter udmærker sig ved nordisk æstetik med rene linjer og et tidløst udtryk, og selvfølgelig i dansk kvalitet.

Vindunor er 100% ordreproducerende og alle vinduer og døre produceres efter mål. Netop derfor er alle virksomhedens 100 medarbejdere i produktionen nøglepersoner. Kombinationen af høj faglighed, højteknologisk produktion og den nordjyske ærekærhed - sikrer den ensartede høje danske kvalitet.

Virksomhedens 14.000 m2 store vinduesfabrik holder til i Hjørring, Nordjylland, og beskæftiger over 135 medarbejdere, hvoraf de 100 er ansat i produktionen.

Hos Vindunor er et ord et ord, og man tror på at et langvarigt samarbejde er noget man gør sig fortjent til. Derfor får virksomhedens kunder, som udgøres af professionelle håndværkere, ikke kun danske kvalitets vinduer og døre – de får et tæt samarbejde med erfarne fagfolk, som kender branchen. Vindunor kalder det for det nordjysk nærvær.

Til at lede salgsteamet og understøtte den progressive vækst søges nu en intern salgschef.

Ledelse - Salg - Vækstvirksomhed

Er du en udadvendt og inspirerende leder, og vil du med på en vækstrejse hos Vindunor, hvor værdier som ordentlighed, nærvær, ansvar og ærlighed er fundamentale? Som intern salgschef får du mulighed for at sætte dit eget præg på den interne salgsorganisation, herunder at lede et kompetent team af interne sælgere samt optimere nuværende salgsprocesser og arbejdsgange.

Du får en ansvarsfuld rolle, hvor du med reference til virksomhedens salgsdirektør bliver ansvarlig for at opretholde kvaliteten i virksomhedens tilbud og sikre, at virksomheden fortsætter med at vækste. Herunder varetager du en række andre opgaver:

  • Du bliver ansvarlig for virksomhedens team af interne sælgere
  • Du sikrer tæt sparring med salgsdirektøren
  • Du sikrer at virksomheden afleverer tilbud inden for 24 timer
  • Du bliver ansvarlig for at optimere kommunikationen mellem eksternt og internt salg
  • Du bliver ansvarlig for sparring med de interne sælgerne i det daglige
  • Du bliver ansvarlig for at bevare overblik over pipeline og salgskanalerne
  • Du bliver ansvarlig for opstilling af KPI’er samt opfølgning

For at få succes i jobbet, har du erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opnået solid erfaring med salg til byggebranchen eller tømrerhandlen - desuden er det en fordel, hvis du har din erfaring fra vinduesbranchen. Det anses ligeledes som en fordel, hvis du har erfaring med ledelse og opbygning af en salgsorganisation - det vigtigste er dog, at du har kendskab til byggebranchen og flair for salg. Du behersker dansk og engelsk på skrift og i tale, og er relation hertil generelt en god kommunikator.

Du er bosiddende i en hensigtsmæssig kørselsafstand til Vindunors hovedkontor i Hjørring.

Du er en inspirerende leder, som går forrest og viser vejen, samtidig med at du er en ambitiøs, udadvendt og kommerciel personlighed, der forstår dig på salg. Du besidder en vindermentalitet og nyder at se resultatet af dit teams gode salgsarbejde. Du er en udpræget teamplayer, hvilket gør dig i stand til at motivere dit team til at præstere og sammen fejre jeres fælles succes. Din arbejdsmetode er karakteriseret ved at være målrettet og struktureret og din evne til at planlægge og følge op, gør dig rustet til at arbejde i et højt tempo.

Er du den nye interne salgschef til Vindunor i Hjørring, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør Thomas Bech fra Sensu A/S på tlf.: +45 22 89 89 76. Du kan læse mere om Vindunor på https://vindunor.dk/

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Hjørring
  • Torsdag den 21. marts 2024