Erhvervssalgschef til Semler Mobility Køge og Ringsted

Køge

Erhvervssalgchef søges til en spændende stilling med fokus på erhvervsbiler og erhvervssalg!Vi søger en proaktiv og relationsorienteret salgsprofil, der brænder for at opsøge nye salgsmuligheder og opbygge langvarige kundeforhold. Hvis det lyder interessant, så læs endelig videre!Forretningen vækster og vi har travlt. Vi søger derfor en erfaren Erhvervssalgschef til vores Volkswagen team, som kan løfte opgaven med succes hos Semler Mobility i Køge og Ringsted.JobprofilDin rolle indebærer er at drive og skabe VW salgsaktiviteter inden for erhvervssegmentet, hvor din primære opgave er at opsøge og vinde nye kunder inden for erhvervsbiler samt opretholde og udbygge eksisterende kundeforhold. Dette inkluderer at identificere potentielle kunder, præsentere produkter og løsninger, forhandle salgsaftaler og sikre levering af biler til tiden. Du har en proaktiv tilgang til salg og ser muligheder frem for begrænsninger. Dit drive og energi kommer af at skabe enestående resultater og værdifulde kunderelationer.Din dagligdag vil være vekslende mellem Køge og Ringsted. Du vil have en fast arbejdsstation i begge forretninger.PersonprofilVi søger en kandidat, der har erfaring med erhvervsbiler og erhvervssalg, samt en dokumenteret evne til at levere resultater. Det er vigtigt, at du er selvmotiverende, udadvendt og har en stærk forståelse for kundernes behov. Vi forventer, at du har solid forståelse for erhvervsbiler, markedstendenser og konkurrence og er særlig dygtig til at rådgive og vejlede kunderne om de bedste løsninger til deres behov og sikre, at de får en god oplevelse i gennem hele salgsprocessen.Desuden forventer vi, at du:
  • Er handlekraftig med gennemslagskraft og et stort drive
  • Er erfaren IT-bruger og anvender det som en naturlig del af din hverdag
  • Har flair for tal, og ikke er bange for at blive målt på resultater
  • Din arbejdstilgang er struktureret og du er vedholdende ift. målsætning og opfølgning
  • Om osSemler Mobility i Køge og Ringsted er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med mere end 100 års erfaring, som tæller over 3.000 kolleger. Du kan forvente et spændende fagligt miljø med udfordringer og gode udviklingsmuligheder. Omgangstonen er fri og uformel med et positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at have et tæt samarbejde med den øverste ledelse samt på tværs af hele organisationen.Til stillingen følger en konkurrencedygtig løn, pension, sundhedssikring og andre fordelagtige medarbejdergoder.Interesseret?Så ser vi frem til at læse din ansøgning. Ansøgninger behandles løbende, så søg gerne hurtigst muligt.Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Rolf Trap Hillers på telefon[xxxxx]. Tiltrædelse er efter nærmere aftale.Vi glæder os til at høre fra dig. Stærke værdier forener os på tværsSom ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 3400 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Salgschef
    • Køge