Værkstedstekniker til Dinex A/S

Middelfart

Kan du vække tanker og idéer til livs med dine håndværksmæssige kompetencer?
For Dinex A/S søge vi en værkstedstekniker med mod på nye udfordringer.

Dinex A/S er en inovativ ingeniørvirksomhed, der arbejder med hele paletten fra idé til produktion af morgendagens udstødnings- og emissionssystemer til diesel- og gasmotorer.
Med udgangspunkt i et af de mest moderne testentre i Europa, bliver du ansvarlig for at give liv til idé og koncept.
En arbejdsdag kan se således ud: Du modtager en CAD-fil af en prototype fra design afdelingen, som skal udføres i praksis. Nu skal dine konstuktionsmæsige færdigheder og opfindsomhed i spil. Nogen dele skal laves fra bunden via TIG-svejsning, fræsning og drejning, men andre måske kan findes på lageret. I samarbejde med designteamet, er det din hovedopgave at stå tilbage med en prototyper der vil være med til at drive fremtidens grønne omstilling.

Andre arbejdsområder vil være vedlighold af værksted og maskiner, dialog og koordinering med underleverandører samt oplæring og uddannelse af lærlinge.

Dinex A/S tilbyder spændende og udfordrende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling. Hos Dinex A/S vil du opleve en virksomhed med stærke værdier og høj faglighed. Du vil blive en del af et team af dedikerede kolleger i et positivt arbejdsmiljø.
Kan du se dig selv i en stilling hvor håndværk og opfindsomhed går hånd i hånd, så er jobbet som værkstedstekniker for dig.

Kvalifikationer og kompetencer

Vi tænker at du har en faglig baggrund som f.eks. Rustfri klejnsmed, industritekniker, eller lignende. uanset din uddannelse er det et krav at du har stærke tekniske færdigheder og en god forståelse for maskiner og mekaniske systemer. TIG og MIG svejsning ligger dig naturligt og du har gode grundlæggende IT-færdigheder og gerne erfaring med Solidworks eller andet CAD program.

Du skal være indstillet på at bidrage til det gode arbejdsmiljø og sammenhold. Du skal være ærekær ift. den kvalitet, du leverer, og det skal falde dig naturligt at være en hjælpsom og engageret kollega.

Praktiske oplysninger

Dinex A/S tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med god grundløn + pension og fritvalgskonto.

Arbejdstiden er fleksibel med udgangspunkterne: 07.00 - 15.00

Stillingerne besættes hurtigst muligt.

For mere information om virksomheden, løn m.m. er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Spørg efter Jaron Kloster.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte t opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Middelfart.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Middelfart
  • Fredag den 05. juli 2024