Handicaphjælper til nattevagter i Ringsted

Ringsted

Du er den jeg søger til et fast rul. Selvom det lyder fast og bestemmende, er det hyggeligt og sjovt at være her. Det er et godt team, du skal arbejde sammen med. Og som du kan læse er det en afslappet tone, med forståelse for dine grænser. Det faste rul er på 4 uger.

- uge 1. fredag og lørdag.

- uge 2. mandag, tirsdag og søndag.

- uge 3. mandag.

- uge 4. mandag, tirsdag og søndag.

alle vagter er fra kl. 23.00 - 07.00.

Jeg regner selvfølgelig med du er fleksibel, så vi får det til at fungere her. Der er to planlagte personalemøder om året, men der er altid mulighed for at tage en snak med mig. Vi afholder en sommerfest hvert år, som plejer at være drønhyggelig, samt lidt julehygge, det er naturligvis frivilligt om man vil deltage.

Jeg er en scleroseramt mand på 49 år, jeg har hustru og en søn på 21, der er i militæret. Ellers bor vi i eget hus, hvor der er hjælperværelse, når du har brug for ro. Jeg har en kampvægt på 80 kg., der er alle de nødvendige hjælpemidler, så du ikke lider overlast. Jeg er humoristisk kørestolsbruger, der ikke kan bruge andet end hovedet og øjene, jeg har en øjenstyret computer til at hjælpe min svage stemme,

Håber vi ses til en yderligere snak.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Ringsted
  • Torsdag den 13. juni 2024