Brænder dit hjerte for kvalitet og udvikling, SÅ SE HER! Lungeklyngen, SUH Nykøbing F. søger en sygeplejerske med fu...

Midt-og Vestsjælland

Brænder du for kvalitet og faglig udvikling og kunne du tænke dig, at stå i spidsen for udvikling afsygepleje - så se med her!

Vi ønsker, at styrke det kliniknære arbejde ved at understøtte kvaliteten og udviklingen af vores sygepleje i Lungeklyngen og medicinsk afdeling. Derfor udbyder vi stillingen, som sygeplejerske med funktion som klinisk ansvarlig for kvalitet og udvikling.

I funktionen vil du, i tæt samarbejde med oversygeplejerskerne, agere bindeled mellem det kliniske arbejde og den faglige udvikling. Derudover vil du også indgå i samarbejdet på tværs af medicinsk afdeling med udviklingssygeplejerskerne, samt de øvrige kvalitet-og udviklingssygeplejersker, der er ansat i andre medicinske afsnit.

Du får en alsidig hverdag, som du selv er med til at præge. Det er vigtigt, at du er selvigangsættende og trives med varierende opgaver, der både byder på patientsikkerheds- og forbedringsarbejde- herunder sagsbehandling af UTH, udarbejdelse af D4 instrukser og arbejde med kvalitetsstandarder.

Lige nu har vi stort fokus på:

  • Kompetenceudvikling af både SSA og sygeplejersker, hvor vi forsøger at implementere kompetencekort.
  • Afprøvning af ny synkevurderingstest
  • Den grundlæggende sygepleje ud fra "Fundamentals of Care".

Vi arbejder ud fra forbedringsmodellen og i funktionen skal du være med til at drive forandringsprocesser og monitorere data, så vi sikrer, at de tiltag vi implementerer også er forbedringer.

Du vil blive ansat i en 37 timers stilling, hvor der i gennemsnit vil være dedikeret tre dage om ugen til funktionen. En dag til administrative opgaver og to dage vil være kvalitetsdage, hvor du f.eks. skal være med i plejen ift. kompetenceudvikling eller andet. Der vil være behov for, at du på kvalitetsdagene er fleksibel i dine arbejdstider, så du også kan løfte opgaven f.eks. i en aftenvagt. Der skal påregnes weekendvagt hver 3. uge.

Hvem er vi?

Lungeklyngen består af Afsnit for Lungesygdomme, Lunge ambulatoriet og Dagafsnittet.

Vi er en klynge under konstant udvikling, både organisatorisk og fagligt, og vores patientkategori fordrer, at der er tværfagligt samarbejde på højt niveau. Vi er meget priviligeret at have faste speciallæger, hvilket giver høj faglighed og god kontinuitet i vores patientforløb. Derudover har vi diætist ansat i afsnittet, samt faste tilknyttede fysioterapeuter, farmakonomer m.fl., som alle bidrager til at optimere vores patientforløb.

Vi har stor dedikation til vores patienter og til hinanden. Vi er stolte af vores klynge og sætter faglighed, samt godt kollegaskab højt. Vi er en personalegruppe bestående af både erfarne, mindre erfarne og helt nyuddannede. Vi har et godt arbejdsmiljø og er gode til at hjælpe hinanden.

Vores klynge fungerer også som uddannelsessted for både sygeplejestuderende, social-og sundhedsassistentelever, samt ambulancebehandler-elever.

Dine kvalifikationer

  • Dansk autorisation som sygeplejerske
  • Diplomuddannelse med relevante sygeplejefaglige moduler er ønskelige, men ikke et krav
  • Forbedringsagentuddannelse eller være indstillet på at tage den
  • Minimum 5 års almen klinisk erfaring - kendskab til det lungemedicinske speciale vil være en fordel
  • Du kan arbejde selvstændigt, målrettet og struktureret, og forstår at prioritere i dine opgaver
  • Du har stærke kommunikative og relationelle kompetencer. Og da vidensdeling og undervisning vil blive udgøre en stor del af dit arbejde, skal du være en dygtig formidler
  • Du kan drive processer, er målsøgende og resultatskabende, gerne med kompetencer indenfor forbedringsarbejde
  • Du er positiv og problemløsende og ser muligheder frem for begrænsninger

Vi tilbyder

  • Synlig og dedikeret ledelse, som brænder for det gode patientforløb, samt det gode arbejdsmiljø
  • Et individuelt tilrettelagt onboardingprogram
  • Ledelsesopbakning og sparring ift. funktionen
  • Forbedringsagentsuddannelse.
  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. august 2024 eller efter aftale.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg og en kop kaffe.

Samtaler vil blive afholdt i uge 25.

[xxxxx] du læse mere om sygehuset, og hvorfor dine fagfæller allerede har valgt SUH Nykøbing F.

Hvis du kommer fra hovedstadsområdet, har du mulighed for at benytte vores pendlerbus mellem København og Nykøbing F. Sygehus på alle hverdage. Du har også mulighed for at leje en overnatning på personalehotellet. Du kan læse mere om pendlerbussen og vores hotelordning på disse to links.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Midt-og Vestsjælland
  • Fredag den 14. juni 2024