Er du vores nye tømrer til eksklusive renoveringer i København?

København Ø

Vi søger to dygtige og erfarne tømrere til at udføre eksklusive renoveringer i København. Har du en passion for håndværk og ønsker at arbejde med høj kvalitet og unikke projekter? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vores virksomhed er kendt for vores dedikation til kvalitet og vores evne til at skabe unikke løsninger, der passer til vores kunders individuelle behov. Vi arbejder med en bred vifte af projekter, men har en særlig passion for eksklusive renoveringer. Vi er et stærkt team, der værdsætter godt håndværk, og vi søger nu to nye kolleger, der kan bidrage med deres færdigheder og engagement.

Din profil
- Du har et kørekort og svendebrev som tømrer
- Du har erfaring med eksklusive renoveringer
- Du er detaljeorienteret og sætter en ære i dit arbejde

Dine primære arbejdsopgaver
- Udførelse af eksklusive renoveringer
- Kvalitetssikring af eget arbejde
- Samarbejde med resten af teamet omkring projektplanlægning og -udførelse

Et udpluk af dine fordele
- Attraktiv løn efter kvalifikationer
- Firmabil til rådighed
- Fastansættelse i en virksomhed med høj faglig stolthed

Praktisk information
Stillingen honoreres jf. gældende overenskomst og ansættelsesvilkår forhandles ud fra kandidatens kvalifikationer. Opstart er når den rette kandidat er fundet og alle får svar på deres ansøgning.

Sådan søger du jobbet
Søg stillingen ved at trykke på "Ansøg nu" og udfyld dine informationer på hjemmesiden. Du kan også søge ved at sende en mail med CV til [email protected]. Skriv jobtitlen som emne. Efter din ansøgning ringer vi dig op mhp. en telefonisk samtale og dernæst en jobsamtale.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge jobbet. Data bliver behandlet jf. vores privatlivspolitik, som kan læses inden ansøgningen sendes.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tømrer/snedker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tømrer/snedker
  • København Ø
  • Onsdag den 24. april 2024