Rekrutteringsfirma

Executive Assistant, Organisationsudvikling

Birkerød

Hos Novafos har vi ambitioner om at være et forsyningsselskab helt i front, når det gælder udvikling af grønne, stabile og innovative løsninger, der leverer rent og sundt drikkevand, laver vigtig klimatilpasning og håndterer samfundets spildevand. Dette forpligter – og Novafos skal derfor være på forkant med viden, arbejdsmetoder og teknologier samt have fokus på sikker og effektiv drift og ejerkommunernes miljø, klima og servicemål.

Vi søger en Executive Assistant til afdelingen for Forretningsudvikling, specifikt inden for ledelsessystem, der brænder for at støtte og løse opgaver for direktionen og CEO’en, så Novafos kan fortsætte det vigtige arbejde med at skabe grønne løsninger for fremtidens generationer. Ledelsessystemet spiller en central rolle i at støtte Novafos’ bestræbelser på at reducere klimapåvirkningen, og fungerer som et afgørende styringsværktøj, der fastlægger rammerne for, hvordan hele organisationen arbejder, fra drift til direktion. Teamet, bestående af 7 engagerede medarbejdere, arbejder med en bred vifte af opgaver, herunder implementering og drift af ISO-certificering samt introduktion af bæredygtighed og asset management.

Som Executive Assistant vil du være ansvarlig for projekter relatereret til virksomhedens strategiske og organisatoriske arbejde, samt sikre at projekterne er strømlinet gennem løbende opfølgning og status på Novafos’ forretningsstrategi. Derudover vil du:

• Etablere og styre årshjul samt sikre overblik over målstyring

• Planlægge direktionsmøder ifm. Koordinering, opfølgning, dagsordener, og skrivning af beslutningsreferat

• Planlægge bestyrelsesmøder og direktørmøder, indkaldelser, dagsordener og referatskrivning

• Faciliterer Chef – og Lederseminar i tæt samarbejde med Direktøren for Forretningsudvikling.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

• Har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau

• 2-3 års erfaring fra en lignende rolle

• Har strategisk tæft og erfaring med at facilitere processer

• Har erfaring med projektledelse

• Har erfaring med organisationsudvikling

• Er god til at etablere relationer og skabe netværk

• Kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket

• Er god til at formidle i tale og skrift.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!

I Novafos er vi gode til at tage imod nye kolleger, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Det er vigtigt for os, at du er glad for dit arbejde, og du får høj grad af frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde. Vi tilstræber en hverdag, hvor du finder balance imellem arbejdsliv og fritid. Hos os får du flekstid og mulighed for at arbejde hjemmefra op til 2 dage om ugen.

De praktiske detaljer

Dit arbejdssted bliver på Blokken 9 i Birkerød, og da du jævnligt vil være ude på projektet, forventer vi, at du har kørekort til personbil. Løn efter gældende KL-overenskomst og kvalifikationer - vi har betalt frokosttid. I kælderen har vi motionsrum, cykelparkering og omklædningsrum. Du kan også lade din elbil på arbejdet.

Har du spørgsmål?

Vi benytter Capax Recruitment til rekrutteringsprocessen. Har du brug for at høre mere, inden du søger stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Rikke Michaelsen på telefon 42 91 06 49 eller på mail [email protected]

Om Novafos

Novafos er vand- og spildevandsselskab i Allerød, Ballerup, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Hørsholm og Rudersdal Kommuner. Vi leverer drikkevand til en stor del af forbrugerne i kommunerne og tager hånd om regnvand og spildevand i de ni kommuner. I Novafos er vi ca. 330 medarbejdere.

I Novafos sætter vi nye standarder. Vi vil være på forkant med ny viden, teknologi og metoder, der både kan sikre den daglige drift og ruste os til fremtidens udfordringer med højere effektiviseringskrav og store klimaudfordringer. Novafos arbejder med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. Læs mere på www.novafos.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

  • Administrativ medarbejder
  • Birkerød