Administration (økonomi, HR, Kvalitet/arbejdsmiljø, kundeservice/reception, kommunikation, finans mm.)

København

Har du lyst til en afvekslende arbejdsdag med kontakt til et bredt udsnit af Metroens kunder og medarbejdere? Synes du, at et mix af velkørende driftsopgaver af Metroen og udvikling af en helt ny kundeservicefunktion på Letbanen lyder spændende? Så er du måske vores nye kundeservicechef, der sammen med dine medarbejdere i de tre receptioner skal levere høj service til Metroens og Letbanens kunder.

”Spillende træner” i en nyoprettet chefstilling
Vi søger en erfaren og engageret personaleleder til vores receptioner på Ballerup Boulevard, Metrovej og Vasbygade. Som ”spillende træner” for vores 5 kundeservicemedarbejdere i receptionerne er du og dine medarbejdere de første vores kunder og gæster møder, når de besøger os. Det er desuden medarbejderne i receptionerne, der besvarer kundernes henvendelser om bl.a. billetprodukter, zoner og kundens næste rejse. Kundebetjeningen er både telefonisk, skriftlig og fysisk i receptionerne.

Som kundeservicechef får du en stor kontaktflade i hele organisationen, når du sammen med chefer og medarbejdere finder de bedste løsninger på vores kunders spørgsmål og udfordringer. Det bliver desuden din opgave at:
• Lede og udvikle de 5 kundeservicemedarbejdere i receptionerne
• Vedligeholde og udvikle afdelingens faglige viden om bl.a. billetprodukter, zoner og rejsemønstre i

hovedstadsområdet
• Sikre kvaliteten på besvarelser af kundehenvendelser på dansk og engelsk
• Sikre kvaliteten af øvrige receptionsopgaver
• Indgå i driften og udviklingen af Metroens og Letbanens kundeservice i en velfungerende ledelsesgruppe

med to øvrige chefer og kundeservicedirektøren.

Erfaren personaleleder der brænder for kundeservice
Det er vigtigt, at du har erfaring fra en lignende lederstilling i en reception eller kundeservice, samt trives med at have en stor og forskelligartet kontaktflade. Derudover lægger vi vægt på, at du:
• har gennemført en relevant lederuddannelse
• har en relevant kortere eller mellemlang videregående uddannelse
• kan begå dig professionelt på dansk og engelsk, såvel skriftligt som mundtligt (bemærk, at du bliver testet

i både dansk og engelsk retskrivning. Der vil desuden være en personlighedstest).

For os er din person mindst lige så vigtig som din erfaring, og vi ser gerne, at du er samarbejdsorienteret, serviceminded og har en positiv tilgang til andre mennesker, så du ubesværet kommunikerer og formidler komplekse problemstillinger på en let forståelig måde på alle niveauer i vores organisation. Er du også fleksibel og proaktiv, og kan du bevare roen i pressede situationer, så tror vi på, at der kan være et godt match.

Hos os får du hele pakken
Du får selvfølgelig en lækker kantineordning, sundhedsforsikring osv., men vi har også godt gang i de sociale arrangementer, såsom bowlingture, sommerfest, Copenhagen Pride, DHL-stafet mm. Vi har en sundhedsklinik, hvor du kan få massage, akupunktur og fodterapi til en meget favorabel pris, ligesom vi betaler en stor del af dit fitnessabonnement.

Har du spørgsmål til stillingen?
I jobbet skal du referere Kundeservicedirektør Karen Rønberg. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Karen på tlf. 42491929.

Har du lyst til at vide mere om vores medarbejdere og det arbejde, vi udfører, kan du besøge vores hjemmeside.

Mangfoldighed er vores styrke, så vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset religion, køn eller etnisk baggrund. Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning til os via linket – vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 14. januar 2024
Tiltrædelse: Snarest muligt
Arbejdssted: Ballerup Blvd. 201, 2600 Ballerup/Metrovej 3 og 11, 2300 København S / Vasbygade 16,

2450 København SV
Hjemmeside: www.metroservice.dk



Søg jobbet Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København
  • Søndag den 14. januar 2024