Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder indenfor end-of -line packaging med ansvar for forhandlere og for at finde og introducere nye produkter

Hele Danmark

Få yderligere info om stillingen
Om virksomheden:
Der er tale om en virksomhed der har specialiseret sig indenfor end-of-line området og i mere end 25 år har været en markant spiller på dette marked af såvel maskinløsninger som på forbrugsvaresiden. Firmaet har 3 afdelinger i Danmark og en afdeling i Tyskland.

Firmaet er i dag leverandør af high udstyr og forbrugsvarer til dette marked, men har nu erhvervet en afdeling der kan servicere markedet med mere konkurrenceprægede produkter.

På basis af en fastlagt strategi, planer og budgetter bliver det din opgave at fastholde og udvikle firmaets forhandlernet. At finde prisbilligt udstyr, maskiner og forbrugsvarer der kan håndtere det segment af kunder hvor highend delen ikke er en nødvendighed, men hvor prisen er den største konkurrenceparametre.

Opgaven:

  • Fastholde nuværende forhandlere
  • Undervise forhandlere og deres medarbejdere i firmaets produkter og muligheder
  • Sambesøg med forhandlerne til deres kunder for på den måde at sikre ordre kommer i hus
  • Arrangere forhandlerdage gerne i samarbejde med en eller flere leverandører
  • Finde nye forhandlere og etablere samhandelsaftaler
  • Finde nye leverandører på produkter beskrevet i den overordnede strategi som komplementerer hovedfirmaets highend produkter
  • Forhandle samhandelsbetingelser herunder priser og rabatter med nye og gamle leverandører
  • Sikre at budgettet overholdes samt opfølgning på vigtigtige KPI’er

Faglige kvalifikationer:

  • Du har flere års erfaring med salg til store kunder eller forhandlere.
  • Det vil være optimalt (dog ikke en betingelse) hvis du også har stor erfaring fra emballagebranchen, såvel på maskinsiden som på forbrugsvarer siden
  • Desuden er den rette person en opsøgende, selvstændig, vedholdende og struktureret i forhold til at indgå i et engageret team.
  • Det forventes, at du brænder for salg og indkøb og er innovativ og ser muligheder frem for begrænsninger. Du skal være fleksibel og resultatorienteret samt have gode evner til at skabe og bevare overblikket, også i pressede situationer.
  • Du skal være teamorienteret og kunne indgå i en dynamisk sammenhæng, hvor tingene går stærkt og udfoldelsesmulighederne er store.

Personlige kvalifikationer:

Du skal have en åben og serviceminded indstilling over for firmaets kunder/leverandører, og du skal kommunikere godt på alle niveauer. Vi lægger vægt på, at du har en udpræget forretningssans og er en dygtig købmand der kan få tingene til at lykkes både internt og eksternt.

Du skal være god til engelsk i skrift og tale, og det vil være en fordel, hvis du ligeledes er god til tysk, da du får en international kontaktflade.

Der vil som udgangspunkt kun være et begrænset antal rejsedage i stillingen.

Virksomheden tilbyder dig:
Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke, fri telefon, pc’er og net opkobling.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job er du velkommen til at kontakte Jens Mikael Arnoldsen på 30 61 60 70 eller sende en ansøgning via denne annonce eller vores hjemmeside.

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet..


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Få yderligere info og kontakt på Prokan Rekruttering's hjemmeside: klik her......
Prokan rekruttering er en netværksbaseret headhunter og rekrutteringsvirksomhed.
Vi arbejder ud fra princippet ”rettidig omhu” forstået på den måde, at vi i vores samarbejde med vores kunder hele tiden forsøger at være på forkant med vores kunders ønsker og krav samt behov for nye medarbejdere. Vi opbygger derfor databaser for vores kunder således, at kunden altid har en pulje af relevante kandidater til eventuelle ledige jobs.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 20.06.2024
  • Afdelingsleder