Stabschef til ny, stor og alsidig stab

Søborg

Gladsaxe Kommune søger en stabschef til Børne- og Kulturforvaltningen. Du er god til forandringsledelse og til at skabe synergier mellem stabsfunktioner – til gavn for borgerne og for organisationen.

Stillingen er nyoprettet, lige som hele organiseringen af staben i Børne- og Kulturforvaltningen er ny og skal træde i kraft 15. august 2024.

Baggrunden for oprettelsen af en samlet stab er dels en analyse, der har peget på potentialer for at effektivisere administrationen i Gladsaxe Kommune, dels regeringens krav om administrative besparelser i kommunerne, og dels fordi tidens udfordringer kalder på det. Nogle væsentlige udfordringer, som vi står over for, er stigende forventninger og krav fra borgere, markante trivselsmæssige udfordringer for en stigende gruppe af børn og unge, krav om løbende effektiviseringer samt øget lokal frisættelse.

Det bliver din opgave at forankre og udvikle staben, så potentialerne bliver til virkelighed.
Indadtil skal du, sammen med de tre afdelingsledere i staben, sikre jobtrivsel for de cirka 100 ansatte, hvoraf mange får nye kolleger, arbejdssteder og skal indgå i nye ledelsesrelationer. Du skal få det hele til at lande godt.

Udadtil skal du sørge for at stabens mange kompetencer arbejder sammen på tværs, så det tværgående og tværprofessionelle samarbejde bliver styrket og så de fire fagområder fortsat er godt understøttede. Du skal være i tæt dialog med cheferne for skoleområdet, dagtilbudsområdet, familie- og rådgivningsafdelingen samt kultur- og fritidsområdet og sammen med dem sikre koordinering, prioritering og forventningsafstemning. Det er en betydelig fordel, at du har faglig indsigt i de fagområder, som staben understøtter

Vi leder efter dig, der har erfaring med at lede stabsfunktioner både når det handler om at betjene det politiske niveau, og når det handler om at understøtte fagområderne administrativt og udviklingsmæssigt. Du må gerne have erfaring med ledelse af ledere og med at udvikle det lederteam, du står i spidsen for.

Du kan skabe positive resultater i en politisk ledet organisation og kan navigere tillidsvækkende i de mange sammenhænge, som jobbet indebærer. Du har analytisk sans, politisk tæft og et strategisk mindset. Både på skrift og i tale er du en god kommunikator. Du har overblik og kan overskue mange dagsordener, projekter og opgaveporteføljer.

Læs mere om stillingen og rekrutteringsforløbet i vedlagte job- og personprofil og de øvrige bilag.

Frist
Vi skal have din ansøgning senest onsdag 5. juni 2024.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Søborg
  • Onsdag den 05. juni 2024