DanPilot søger en vicelodschef til lodschefgruppen

Svendborg

Som led i en organisatorisk omstrukturering søger DanPilot en vicelodschef til lodsgruppen. Motiveres du af at være bindeled mellem øverste lodschef og øvrige områdeledere, og trives du med stor indflydelse og ansvar, så er det dig vi søger til en central rolle i lodsgruppen i DanPilot (SOV).

Som vicelodschef for lodsgruppen, bliver du nærmeste leder for et team af områdeledere og referer direkte til lodschefen. Dertil bliver du en del af en mellemledergruppe på tværs af DanPilot.

Du vil derudover blive nærmeste leder for et antal lodser, som går i skiftende vagter, de bor i et afgrænset geografisk område i Danmark, men arbejder i hele landet. Det er derfor ikke vigtigt hvor du er bosiddende, men at du er villig til at køre til lodsstationerne rundt i landet, og ikke mindst have regelmæssige arbejdsdage på hovedkontoret i Svendborg, hvor lodschefen og den øvrige administration arbejder fra.

Stillingen

Som vicelodschef ved DanPilot, får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af administrative og personalemæssige ledelsesopgaver:

  • Nærværende ledelse, motivering og coaching af områdeledergruppen samt et antal lodser, med fokus på trivsel.
  • Personaleansvar for gruppen af områdeledere og en gruppe af lodser
  • Udarbejde, vedligeholdelse og udvikling af overenskomsten for lodser.
  • Rekruttering, udvælgelse af de rette kandidater, onboarde nye lodser
  • Faglighed, arbejde for en høj faglighed både for lodserne og på tværs af organisationen
  • Sikkerhed, vedligehold og udvikling af DanPilots sikkerhedssystemer og bidrage til kvalitetsledelsessystemet iht. ISO9001
  • Tværfagligt samarbejde, i ledergruppen og med øvrige ansatte på tværs af organisationen.
  • Eksterne kontakter, som f.eks. VTS-centre, færgerederier og MAROPS
  • Indgå i lodschefgruppens vagttelefon
  • Varetage opgaver i forhold til medarbejdersamtaler, sygefraværssamtaler, tjenstlige samtaler, osv.
  • Bidrage til at optimere og udvikle operationsprocesser og procedurer
  • Understøtte lodschefen samt indgå i tværfagligt samarbejde med øvrige afdelinger

Desuden vil du medvirke aktivt i udviklingen af lodsgruppens organisering, både med hensyn til at modernisere og strømline de administrative områder, og som sparringspartner i gruppen, for medarbejdere og øvrige mellemledere. Der er tæt samarbejde med flere afdelinger, som HR, planlægning, drift og finans. Du vil gennem et struktureret onboarding forløb vil blive sat ind i jobbet og organisationen.

Lidt om dig som person

Som kollega er du udadvendt, initiativrig og positiv. Du trives med direkte kommunikation og er god til at opbygge relationer og har forståelse for, at ledelsesopgaven skal understøtte organisationen. Vi lægger vægt på at du rummer empati og humor.

Du arbejder selvstændigt og engageret, og det er kendetegnende for dig, at du har sans for detaljen, men samtidig ser opgaverne i en større sammenhæng. Du er struktureret og prioriterer opgaver med respekt for dine deadlines. Og i lighed med dine kolleger løser du selvfølgelig dine opgaver på et fagligt højt niveau.

Som vicelodschef får du brug for stærke kommunikative og ledelsesmæssige kompetencer. Du har en motiverende ledelsesstil og er i stand til at skabe rammerne for en faglig og professionel kultur i lods- og områdeledergruppen, også på distancen. Det er en fordel, hvis du allerede har formel lederuddannelse eller erfaring.

Dine kolleger er klar til at yde sparring, og glæder sig til at få sparring af dig, for du trives med samarbejde – også på tværs af organisationen.

Du skal være proaktiv og initiativrig og du skal trives i en travl hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Du skal gå forrest for at løse arbejdsopgaverne, både selvstændigt og i samarbejde med dine lederkollegaer.

Vi lægger desuden vægt på personlige egenskaber som loyalitet, situationsfornemmelse og fleksibilitet. Du skal kunne begå dig på tværs af hele DanPilots organisation og have forståelse for vigtigheden af dette samarbejde. Endelig ser vi gerne, at du er i besiddelse af en personlighed med naturlig gennemslagskraft.

Din uddannelsesmæssig baggrund er ikke så vigtig. Det vigtige for os, er dine dokumenterede erfaringer med at lede dygtige og selvkørende ledere og det er en fordel du har erfaring fra det maritime område samt gerne erfaring som lods.

Stillingen

Stillingen er en fastansættelse som vicelodschef /med tiltrædelse hurtigst muligt. Du vil skulle referere til lodschefen og blive en del af ledergruppen i DanPilot.

Du er forpligtet til, sideløbende med stillingen som vicelodschef, at opretholde alle nødvendige og relevante certifikater, såfremt du er lods.

Lønnen fastsættes efter individuelle kvalifikationer.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Svendborg
  • Søndag den 16. juni 2024