Bager/konditorelev søges til DFDS A/S

OM ARBEJDSPLADSEN


Er du klar til et spændende job til søs som vores nye bagerelev på ruten Oslo-Frederikshavn-København? Som en del af vores restaurant-team får du en vigtig rolle ombord, hvor du er med til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse med lækkert bagværk til søs. Her bliver du en del af en helt særlig arbejdsplads, hvor vi både bor og arbejder sammen.

OM JOBBET


Elevens arbejde


Som bagerelev på PEARL SEAWAYS får du en unik mulighed for at arbejde i forskellige køkkener og servicere op til 1800 passagerer. Vi bager brød og kager til restauranterne både morgen og aften, til kaffebaren og til vores gæster i konferencen, så der er masser af variation i arbejdet. Du får en uddannelse af høj kvalitet i et sjovt og anderledes miljø med mange engagerede kollegaer, der hjælper dig godt i gang.

Forventninger til eleven


- Du skal have lyst til at blive en dygtig bager - Du skal være søstærk - Du skal være klar til at give vores gæster en god oplevelse, der får dem til at komme igen - Du har gennemført Grundforløb 1+2 af uddannelsen - Du skal være klar til at arbejde i de sene\/tidlige timer og bage dagens brød sammen med dine kolleger Selvom du er her for at lære, får du hurtigt ansvar og masser af spændende opgaver.

VI TILBYDER


Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager ved at bage brødet selv. Vi tilbyder en varieret og spændende hverdag, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af bagværk. Du bliver en del af et team, der sætter en ære i høj kvalitet og gode råvarer.

KONTAKT OG ANSØGNINGSFRIST


Hvis du er interesseret, så klik på 'søg stillingen' nederst for at sende din ansøgning. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kontaktperson


Marine Recruiter, Louise Sonne-Schmidt
[email protected]
Tlf.: 31761967

Addresse


DFDS A\/S
PEARL SEAWAYS - Dampvej 30, 2100 København Ø

Ansøgningsfrist:


30-06-2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bager", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 13.06.2024
  • Bager