Købmand til Løvbjerg Struer

Spændende Mulighed: Bliv Købmand hos Løvbjerg i Struer

Er du den dynamiske og visionære leder, der er klar til at videreføre den imponerende vækst hos Løvbjerg Struer, som er byens mest efterspurgte og besøgte dagligvare supermarked?
Vi søger en dedikeret købmand, der ikke kun brænder for at drive en butik, men også for at gøre en markant forskel for både kunder og medarbejdere.

Hvad kan du forvente?
Som købmand hos Løvbjerg har du stor indflydelse på alle aspekter af butikkens drift. Du får muligheden for at implementere lokale initiativer og udøve ægte købmandskab. Din hverdag vil involvere aktivt engagement med både varer og kunder, hvor du bl.a. vil være ansvarlig for sortiment, kampagner og markedsføring.

Dine hovedopgaver vil omfatte:
  • Økonomisk ledelse: Direkte ansvar for at øge butikkens omsætning og indtjening hvor du har reference til salgschefen.
  • Personaleledelse: Med over 100 motiverede medarbejdere under dit vingerum, skal du sikre, at alle er rettet mod fælles mål og at butikken altid er salgsklar.
  • Strategisk planlægning: Inkluderer arbejdsplanlægning, indkøb, budgettering og salgsstrategier.
  • Udvikling og motivation: Du vil stå for ansættelse og udvikling af nye medarbejdere, motivere dem og sikre deres trivsel.


Vi søger en person, der:
  • Har solid erfaring med ledelse indenfor dagligvarebranchen og en naturlig flair for købmandsskab.
  • Er en synlig leder, der kan inspirere både kunder og kolleger.
  • Kan integrere lokale tiltag for at forbedre kundestrømmen og forøge butikkens resultat.
  • Kan håndtere flere opgaver samtidig og bevare det store overblik i en travl hverdag.


Hvad tilbyder vi?
Et spændende og udfordrende job i en velkendt dansk virksomhed som har været i en rivende udvikling og har fordoblet omsætningen de sidste 5 år. Traditionelle Løvbjerg værdier går hånd i hånd med lokal indsigt og fællesskabsfølelse. Du vil modtage en attraktiv lønpakke, der inkluderer en fast løn samt en bonusordning.
Kunne dette være noget for dig? Hvis ja, så er det måske dig, der skal tilføje næste lag på Løvbjerg Struers succeshistorie. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en eventuel samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butikschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butikschef