Plastmager/Procesoperatør søges til Rynkeby Foods A/S

Ringe

Rynkeby er Skandinaviens førende juiceproducent. I løbet af et år producerer Rynkeby Foods mere end 115 mio. liter juice baseret på de bedste frugter og grøntsager, som naturen byder på. Historien begynder i 1934, hvor Inger Rasmussen etablerede sin produktion. Siden 2016 har Rynkeby været en del af den internationale Eckes-Granini-gruppe. Eckes-Granini har en position som en af de førende europæiske producenter af frugtbaserede drikkevarer. Rynkeby Foods i Ringe står for al produktion og distribution af de tre stærke brands Rynkeby, God Morgen og Valsølille.

På Rynkeby Foods er respekt, engagement og ansvarlighed nøgleord både i forhold til vores medarbejdere og til vores kerneforretning. Vi har en arbejdsplads med højt til loftet, og hvor forskellighed er en af vores styrker. Vi spiller hinanden gode og tage fælles ansvar uanset køn, alder, etnicitet og religion. Vi er ambitiøse og har fokus på medarbejdernes trivsel, sundhed og udvikling, samt et godt arbejdsmiljø.

Plastmager/Procesoperatør søges til Rynkeby Foods A/S

I Frankrig står det er stort nyt procesanlæg og venter på at blive en del af produktionen hos Rynkeby Foods i Ringe. Et anlæg som fremover vil blæse alle vores plastflasker. For at gøre etableringen og driften af det nye anlæg en succes, har vi brug for 3 nye kollegaer.
Som operatør på enten dag/aften eller nathold, vil du efter etableringen, blive ansvarlig for anlæggets drift på Rynkebys adresse i Ringe. Ibrugtagen forventes at ske i uge 35. Inden dette vil du blive introduceret til alle dele af produktionen for at lære flowet i Rynkeby at kende. Sideløbende vil du blive oplært i det nye anlæg, herunder oplæringsture tilsvarende anlæg andre steder i Europa.

Kvalifikationer og kompetencer

Har du en faglig baggrund som procesoperatør, plastmager eller lignende og har du erfaring med drift af procesanlæg i produktionsvirksomheder, så er det dig vi søger.

Vi ønsker at finde en profil, som er både lærenem og god til at kommunikere på både dansk og engelsk. Du skal være ansvarsfuld og løsningsorienteret og have en god forståelse for hvordan en produktion fungerer.
Har du erfaring fra en lignende stilling, i en virksomhed der beskæftiger sig med plast/emballage, vil det være en fordel.

Kan du se dig selv som en del af dette spændende projekt og på sigt som operatør hos Rynkeby Foods A/S, ser vi frem til at modtage en ansøgning fra dig.

Praktiske oplysninger
Rynkeby tilbyder gode lønforhold med pension og fritvalg, samt sundhedsforsikring, tandforsikring og fitness tillæg.
Derudover er der en række sundhedsmæssige og kollegiale aktiviteter og tiltag, som du er velkommen til at deltage i.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og bemandingsbureau. Vi har 45 års erfaring inden for rekrutteringer til faste jobs og vikarløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi har fokus på høj kvalitet og tæt, personlig kontakt til både kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringe.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Ringe
  • Fredag den 28. juni 2024