Site Manager

Storvorde

Kunne du tænke dig at arbejde med siteledelse i forhold til projekters økonomi, tidsplan og kvalitetskrav? Motiveres du af at tage ansvar og at få projekter til at lykkes on-site, og vil du være med til at forme den grønne energiproduktion til fremtidens samfund i en koncern, der har en vision om at være et grønt skridt foran – sammen? Så er du måske vores nye sitemanager.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på fjernvarmeanlæg, derfor søger vi lige nu en sitemanager, der skal hjælpe os med opførelsen af nye fjernvarmeanlæg i Norden.

Vi er en afdeling i vækst og skal derfor bruge en sitemanager til vores store projekter i udlandet. Der vil være perioder, hvor der arbejdes på kontor i Danmark, forberedelse og opfølgning på projekterne. Disse perioder kan variere i længden. I montageafdelingen er der god mulighed for hjælp og back up, og denne mulighed vil også være tilgængelig fra projektets side.

Fremadrettet kan opgaverne ligeledes forekomme i Danmark.

Opgaverne:
Du bliver ansvarlig på montagepladsen for fremdrift, økonomi, kvalitet og sikkerhed.

Du bliver bindeleddet mellem projektorganisationen og mandskabet. Du skal lede mandskabet og sikre, at de relevante deadlines i forhold til projektet overholdes.

Du rapporterer til den overordnede projektleder og sikrer via ugentlige møder, at denne altid er opdateret på, hvad der foregår ude på sitet.

Du er ligeledes ansvarlig for de daglige indkøb, styring af underleverandører og sikring af, at vi altid har det rette materiale, så opgaverne kan udføres efter projektplanen.

Du bliver ansvarlig for sikkerheden på siten. Det betyder, at du dagligt skal italesætte sikkerheden og aktivt deltage i inspektioner. Når der er situationer der er uhensigtsmæssige, skal dette rapporteres ind som en nærvedhændelser.

Du er med i det indledende projektarbejde, hvor du har andel i planlægning af montagen i samarbejde med resten af projektorganisationen og idriftssættere.

Hvem er du?
Vi tænker, du har en håndværksmæssig baggrund evt. maskinmester og har erfaring fra en lignende stilling som sitemanager eller supervisor på større montagejob, gerne indenfor kedler og/eller energianlæg.

Vi forventer at få en kollega, som selvstændigt kan arbejde med opgaverne, og at du samtidig fokuserer på det faglige samarbejde, så alle aspekter er med, når løsningerne findes.

Du forstår at analysere dig frem til den virkelig gode løsning for kunden og projektet, og du tager gerne dialogen med dine kolleger, fordi det er den måde vi bedst får belyst alle potentielle muligheder og finder den bedste løsning.

Du trives med et arbejdsliv som indebærer stor rejseaktivitet. Der vil være tale om cirka tre uger ude og 1 uge hjemme, men der vil også være perioder hvor du udelukkende arbejder fra kontoret i Aalborg.

Trivsel og gode kollegaer
Et spændende og udviklende job med en høj grad af selvstændighed og ansvar, med faglige udfordringer i et teknisk velfunderet og hvor vi har fokus på udviklingen af den enkelte medarbejder. Vi kan ud over en fornuftig lønpakke tilbyde dig en virksomhed med medarbejdergoder som sundhedsforsikring, indkøbsordning og fælles sociale aktiviteter på tværs af

Lyder det som noget for dig?
Du klikker på ”Søg jobbet” og vedhæfter ansøgning, CV og andre relevante bilag som f.eks. eksamensdokumentation.

Har du spørgsmål til jobbet, så ring gerne til afdelingsleder Nicolai Hermansen på mobil 2061 1308.

Vi tager løbende kandidater ind til samtale, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Se mere om Verdo og dine kommende kolleger her.

Bliv en del af holdet og vær med til at gøre en forskel!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Storvorde.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Storvorde
  • Tirsdag den 16. januar 2024