Rekrutteringsfirma

Produktionsmedarbejder søges til Dag-, Aften- og Nathold

Vildbjerg

Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg.

Hos Blücher søger de en ny kollega til deres produktion. Vi kan tilbyde dig et spændende job i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som værner om et godt arbejdsmiljø, samt hvor trivsel og arbejdsglæde er i højsædet. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du har stor indflydelse på at tilrettelægge arbejdsdagen. Generelt skal du være frisk på at give en hånd med, hvor der er brug for det.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

Du kommer til at arbejde i deres linjeproduktion ved samlebåndet. Det kan også være i Blüchers trykprøvningsafdeling, hvor du sammen med dine kolleger tjekker, at de færdigproducerede emner bliver testet for utætheder.

Hvis du har kvalifikationer indenfor svejsning, smedearbejde eller lign. Hører vi også meget gerne fra dig.

Det er vigtigt, at du kan samarbejde med dine kolleger, men du skal samtidig kunne arbejde selvstændigt. Der vil være rotation i arbejdet – så du ikke arbejder i den samme arbejdsstilling hele vagten.

Personlige kvalifikationer

  • Erfaring inden for industri og produktion

  • Positiv, fleksibel, energisk og stabil personlighed

  • Kan arbejde selvstændigt men også i teams.

  • Kvalitets- og ansvarsbevidst

  • Lyst til udfordringer

  • Du skal kunne begå dig på dansk i både skrift og tale.



Arbejdstider

Vi søger vikarere til både vores dag-, aften- og nathold. Stillingerne er som udgangspunkt et længerevarende vikariat, men vil for den rette kandidat ende ud i en fastansættelse.

Arbejdstiderne er:

Daghold: Mandag - torsdag kl. 06.45-14.50, fredag: kl. 06.45-13.20.

Aftenhold: Mandag - torsdag kl. 15.00-00.05

Nathold: Søndag - torsdag kl. 23.25-06.55

Flair Group A/S tilbyder løn efter kvalifikationer, samt feriepenge og pension.
Er du interesseret i stillingen ansøg allerede i dag via siden her.

Har du spørgsmål, som ikke fremgår af stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte konsulent Artur Stepniewski på[xxxxx]

En kombination af håndværk og moderne produktion
BLÜCHER anvender en procesbaseret tilgang i hvert skridt af produktionen. Deres faciliteter i Vildbjerg har de mest moderne røranlæg i Europa til at rulle og svejse rør såvel som laserskæring, dybdetræk og stansning, hånd-svejsning samt bejdsning.
BLÜCHER arbejder med en stærk kombination af håndværk og robotteknologi for at sikre korte leveringstider og fleksibilitet til specialfremstillede løsninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vildbjerg.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Vildbjerg